FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Tijdelijk gratis verzenden!!
B.Nosy

B.Nosy

Filter op

B.Nosy

B.Nosy kinderkleding online shoppen op Humpy.nl!

B.Nosy baby- en kinderkleding

B.Nosy, is het nieuwe hippe kinderkleding merk van het moment! De collecties staan in het teken van speels en stoer, in combinatie met een hoog comfort. B.Nosy richt zich op jongens en meisjes tussen de 2 en 14 jaar, in de maten 86/92 tot en met 158/164. B.Nosy zorgt ervoor dat iedere collectie een speciale naam heeft zoals bijvoorbeeld: B.Nosy, B.Sweet!, B.Nosy, B.Cool!, B.Nosy, B.Girly!, B.Nosy, B.Boyish!. 

B.Nosy wintercollectie 2018/2019

De collectie van B.Nosy voor het najaar van 2018 zit vol met vrolijke kleuren. De B.Nosy, B.coulourful meisjes collectie is stoer, sportief en girly tegelijk. De kleuren roze maar ook navy blauw zien we in deze collectie terug. Opvallend zijn de tule rokjes met de jeans rand. De B.nosy, B.Ridiculous! jongens collectie staat in het tegen van veel kleur, vrolijke prints en leuke artworks, zoals je van B.Nosy gewend bent.  

Dankzij de verschillende vrolijke kleuren en stylen kunnen de kinderen de items lekker met elkaar mixen. Bekijk de B.Nosy wintercollectie 2018 collectie nú online op Humpy.nl. 

B.Nosy kinderkleding is online verkrijgbaar en bij Humpy Kids & Teens in Noordwijk!

Terug naar boven