• Merk
    Tonen

Bergstein

Gefilterd op: Wis selectie

Geen artikelen gevonden.

Bergstein

De bergstein regenlaarzen shop je online bij Humpy.nl en in onze winkel in Noordwijk aan Zee. Shop de laarzen in verschillende kleuren vanaf maat 20-31 in verschillende kleuren. 

Over Bergstein footwear

Bergstein footwear is een Nederlands merk wat razend populair is geworden door de hippe regenlaarzen. De regenlaarzen voor jongens en meisjes, worden gemaakt van soepel natuurrubber en zitten heerlijk comfortabel. Ideaal voor het Nederlandse wispelturige klimaat want voor je het weet loop je in een plensbui. De missie van Bergstein is om kinderen een vrolijk en kleurrijk leven te geven waarin ze lekker zijn. Lekker stampen in de plassen, tikkertje spelen in het bos en wandelen in de sneeuw. Dat doe je het allerfijnst met de Bergstein laarzen aan. 

Bergstein regenlaarzen  

Een regenachtige dag is niet erg met een paar Bergstein regenlaarzen in de kast. De regenlaarzen zijn wind-en waterdicht en daarom ideaal voor de kids. Bergstein staat bekend om haar felle regenboogkleuren en deze vind je ook op onze webshop. De laarzen zijn unisex en dus te dragen voor zowel de jongens als de meisjes. Welke kleur is jouw favoriet?

 

 

Loading...

Filter op:

  • Merk
Tonen