Categorieën

Bonuspunten zijn uitgekeerd!

05 november 2020 | Blog

 

 

HUMPY BONUSPUNTEN ZIJN UITGEKEERD!

Hoi! Leuk dat je leest! Wist je dat je bij Humpy zowel online als in de winkels bonuspunten kunt sparen na elke aankoop? Gewoon, een extra’tje van ons. Bij elke euro die je bij ons besteedt ontvang je 1 bonuspunt. Hiervoor moet je wel een account hebben bij Humpy, anders kunnen we jouw gespaarde punten natuurlijk niet bijhouden. Doe je een online aankoop dan komen de punten vanzelf op jouw account en doe je een aankoop in de winkel? Dan vraagt onze medewerker om jouw postcode om vervolgens de punten op jouw naam te zetten. Simpel he? En toch superleuk want zo spaar je zelf voor shoptegoed!

Shoptegoed! We kunnen er nooit genoeg van krijgen. 2 keer per jaar keren wij de gespaarde punten uit in een waardecheque met shoptegoed. Via de mail sturen we een berichtje naar iedereen die bonsupunten gespaard hebben met daarin meer informatie over het verzilveren van de punten. Je kunt je punten dan via jouw account inleveren en gebruiken bij een volgende bestelling. Of als je in de winkel je punten wilt verzilveren kan dit aangegeven worden bij de kassa. Je betaalt dan letterlijk met je bonuspunten. Hoe meer bonuspunten je spaart, des te hoger je korting natuurlijk!

Hoe meer korting, des te blijer we worden. Bij elke 125 bonuspunten ontvang je een korting van 5 euro. Dus als je 250 punten gespaard hebt, ontvang je 10 euro korting. En het leuke is, in tegenstelling van andere kortingcodes, dat er bij deze korting geen minimum bestelbedrag nodig is. Wel zijn de punten 1 maand na uitkering in te leveren, dus 16 november 2020 is de laatste dag om jouw punten te verzilveren in shoptegoed! Normaal gesproken blijven de punten staan wanneer je deze niet wilt inleveren, je spaart dan door voor een volgende uitkering van de punten. Maar we hebben een nieuwtje waardoor dat deze keer niet kan.. lees hieronder verder.

De einddatum om je punten in te leveren nadert! We gaan dan altijd even in ons systeem kijken hoe de punten ervoor staan bij onze klanten. Maar dit keer moest er even goed gekeken worden want we krijgen namelijk een nieuw puntensysteem! De punten komen per 17 november 2020 te vervallen! Uiteraard sturen we een aantal dagen van tevoren nog een reminder naar alle klanten die gespaard hebben. Maar dit keer leek het ons ook leuk om de top 50 klanten met de meeste punten uit onze regio te verrassen! Onze eigenaar Melchior stond afgelopen week bij deze klanten op te stoep met hun shoptegoed cheque! We hebben leuke reacties mogen ontvangen, bedankt allemaal!

Wil jij ook zien of je bonuspunten hebt gespaard? Kijk dan hier. of kom gezellig even langs in onze winkels ♥.