Categorieën

Come in! We're open!

28 april 2021 | Blog

Come in! We’re open!

 

Eindelijk is het dan zover! We mogen weer open! Wat hebben we uitgekeken naar deze dag. We ontvangen jou vanaf vandaag met veel plezier in een van onze winkels en je hoeft geen afspraak te maken! Dolblij en we hebben er super veel zin in om jullie allemaal weer te zien! Uiteraard wel geheel volgens de RIVM richtlijnen.

Come in, we’re open! Om ons netjes aan de regels te houden mogen we 10 klanten ontvangen bij Humpy Katwijk en bij Humpy Noordwijk 8 klanten. We zorgen dat de winkel hygiënisch is en wassen regelmatig onze handen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en om gepaste afstand te bewaren. Uiteraard mag je geen klachten hebben, we adviseren je dan om je te laten testen. Maar als je je goed voelt ben je van harte welkom en helpen we je met veel plezier. Onze winkels hangen namelijk vol met heel veel nieuwe items. De populaire items van Z8, toffe collectie van NIK&NIK, stoere items van Vingino en nog veel meer!

Natuurlijk willen we iedereen dolgraag bedanken die afgelopen tijd toch bij ons hebben geshopt, zowel online als in onze winkels. Nu de winkels open mogen zonder het maken van een shopafspraak hopen we veel klanten te zien. Combineer jouw shop pleziertje bij Humpy met een paar uurtjes relaxen op het strand! Jaja, de terrassen mogen ook weer open! En die staan net zoals wij en heel veel andere winkels, te springen op jullie bezoek.

Heb je wel interesse in een shopafspraak? Leuk! Geef even een belletje naar de winkel en wij plannen met jou een afspraak in om alsnog personal te komen shoppen. We weten, het blijft een onzekere tijd en als je liever toch persoonlijk komt shoppen maken we daar graag tijd voor vrij. Je kunt de winkels hier bereiken: Humpy Noordwijk: 071-3613176 + Humpy Katwijk: 071-4076546 

We wensen je alvast heel veel shopplezier!