Categorieën

Coming soon... Z8 Newborn winter '20

07 juli 2020 | Blog

Z8 NEWBORN - WINTERCOLLECTIE 2020

Coming soon! Vrijdag 10 juli 2020 om 9:00 uur gaan we live met de verkoop!

Hi! Leuk dat je leest! We hebben wat leuks te melden want ohyeah! De nieuwste Z8 Newborn wintercollectie 2020 is onderweg onze kant op. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, want er komt best veel bij kijken. Misschien is het leuk om hier iets meer over te vertellen.. want misschien dat sommigen van jullie zich afvragen hoe dat precies in z’n werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken ☺. Nou, je leest het hieronder. 

Ruim 2 weken voor de lanceringsdatum ontvangen wij van Z8 de magazine. Dat is echt een feestje want we zijn allemaal zo benieuwd hoe de collectie eruit ziet! Bij de magazine zitten de bestelformulieren. Hierop kunnen we aangeven hoeveel pakketten we willen ontvangen. Deze vullen we in en sturen we via de mail door naar Z8. Zo, de inkoop is geslaagd! Vanaf dat moment beginnen we ook al een beetje onze volgers op Facebook en Instagram op te hoogte te stellen dat deze te gekke collectie eraan komt! Er wordt altijd veel op gereageerd, dus dat is super leuk en daar worden we heel blij van ☺.

En dan… in dezelfde week voor de lancering, ontvangen we de sfeerbeelden en productfoto’s. Deze bewerken we in dezelfde afmetingen als alle andere afbeeldingen op onze site. We noteren bij elk product een leuke tekst met meer informatie over het artikel en alle items worden in ons systeem gezet met een eigen unieke code zodat de streepjescode ook herkent wordt in onze winkels. Zo’n nieuwe collectie bestaat uit best veel items, dus we zijn uiteindelijk best wel even bezig met alles.

In tussentijd zijn we al lekker de collectie aan het promoten op Facebook en Instagram. Er staat een nieuwsbrief klaar en de banners voor op de homepage worden gemaakt. De levering komt natuurlijk binnen en dit zijn altijd behoorlijk wat dozen! Alles wordt in ons magazijn met liefde uitgepakt, geteld en verdeeld naar onze winkels en magazijn. In de winkels worden de items voorzien van een alarmlabel en hangen onze verkoop toppers het netjes uit. Een dag voor de lancering checken we vanuit ons kantoor in Leiden alles nog een keertje om de puntjes op de i te zetten. En dan…? Dan is het zover! Jaaa! Vrijdag 9:00 uur updaten we de webshop en staan alle items klaar op de site om verkocht te worden. Shoppingtime!

Yes! De orders komen binnen en we beginnen meteen met inpakken. Onze winkels gaan natuurlijk ook open en ook in de winkel wordt er volop geshopt. Lieve klanten, allemaal een dikke dankjewel namens ons ♥.