Categorieën

Coming soon! Z8 Winter '20

28 juli 2020 | Blog

 

Z8 MINI/KIDS - WINTERCOLLECTIE 2020

Coming soon! Vrijdag 14 augustus 2020 start de verkoop om 9:00 uur!  

motionmailapp.com

Hi! Leuk dat je weer leest! We zijn blij.. want de gloednieuwe winterlevering van Z8 mini/kids komt er bijna aan! Ondertussen zijn we al lekker de collectie aan het promoten en jullie vragen aan het beantwoorden over de collectie. Dit gebeurt allemaal op social media! Volg jij ons ook al? Je kan ons vinden via @humpykidsteens

O wauw! Wat een mega toffe collectie is dit! Te shoppen voor jongens en meisjes vanaf maatje 74-140. Heb je de magazine al gezien? De sfeerfoto's zijn fantastisch en zijn gemaakt in een bos voor een herfstachtige sfeer. Zullen we de collectie al een beetje verklappen ☺? Nou, vooruit! Wel willen we ook alvast meegeven dat de collectie in 'drops', dus in delen wordt verstuurd. Dus stay tuned!

Voor de jongens: De mega toffe Z8 Baas blouse in een gloednieuwe kleur: Burnt brick. Maar eigenlijk zijn we het meest enthousiast over de Z8 winterjassen voor jongens! 4 soorten deze keer, allemaal met capuchon. Mooie warme jassen in echte najaarskleuren. De jassen hebben een stoer design en zijn voorzien van knoopjes en ritsen. En om de look helemaal af te maken scoor je in deze collectie ook Z8 mutsen & sjaals. Ook niet weg te denken deze collectie zijn de warme Z8 sweaters! Stuk voor stuk allemaal een compleet ander design. De sweaters zijn uiteraard perfect te combineren met de Z8 sweatpants en voor de finishing touch natuurlijk de Z8 Joeri sokken! En dat allemaal vanaf €22,95!

We zien leopard, streepjes, stipjes, cheeta en ruches. Yes! We hebben het over de meiden collectie van Z8 mini/kids! De echte eyecatcher dit seizoen is de Z8 Julia Salopette! Heel gaaf item voor de meiden om de show te stelen. Maar ook hier zijn we het meest enthousiast over de Z8 winterjassen voor meisjes. In totaal 6 stuks met ieder een eigen model en materiaal. De jassen zijn gemaakt in de meest populaire kleuren van dit seizoen. En ook hiermee combineer je de Z8 winteraccessoires. Ook heel leuk is de Z8 Teddy bag, te leuk om te combineren met alles uit de collectie. Wist je dat er maar liefst 16 soorten jurkjes in de collectie zitten en deze zijn allemaal perfect te matchen met de Z8 leggings of juist de Z8 kniekousen. 

Ben jij ook net zo enthousiast als ons over de nieuwste Z8 kleding? Goedzo! En nu aftellen naar 14 augustus! Wiehoee! ♥

Psst! Z8 zomer shop je nu met -50% korting! Bekijk onze Z8 sale-pagina.