Categorieën

De winkels mogen weer open!

10 februari 2021 | Blog

WE MOGEN WEER OPEN! 

Tenminste voor het afhalen van de nieuwste en supertoffe voorjaarscollectie…… Helaas mogen we nog niet echt open, we hadden het zo gehoopt, maar begrijpen ook dat het virus eerst onder controle moet komen.

 ✰

Het is soms moeilijk om je aan de regels te houden, we zijn een druk gezin met 3 winkels en 4 “thuis-werkende” pubers. De kinderen willen zo graag weer eens lekker met vrienden afspreken en gezellig chillen, maar toch kan ik wel zeggen dat ze zich netjes aan de regels houden. Ook zij willen opa en oma weer “gewoon” kunnen zien! Voor de winkels geldt hetzelfde, we willen zo graag open, we willen alle klanten weer “gewoon” kunnen zien en welkom heten in onze winkels. Dus doen we het met elkaar nog even rustig aan!

 ✰

Het zijn moeilijke en onzekere weken, een winkelsluiting die volledig indruist tegen je ondernemersgevoel en de onzekerheid dat je niet weet wanneer je weer open mag gaan met de winkel. Maar aan de andere kant zijn we ook enorm trots en blij hoe we het als team met elkaar hebben opgepakt. De afgelopen weken hebben we niet stil gezeten. De meiden in de winkels hebben knalhard gewerkt om de winkels zowel in Katwijk als Noordwijk een ware metamorfose te geven! Wat zijn wij blij met dit TOP team! Natuurlijk schrokken we allemaal toen de winkels dicht moesten, maar er werd niet bij de pakken neer gezeten, iedereen ging er tegenaan, verven, schoonmaken, de winkel stylen noem maar op. En het resultaat is echt fantastisch!! We kunnen allemaal niet wachten om het in het echt aan jullie te laten zien. Duizendmaal dank meiden!!! Het is een feestje om in de winkel te zijn!

✰ 

Ook op de webshop hebben de meiden keihard gewerkt om alles onder de aandacht te brengen op Social Media, in Google, alle nieuwe collecties online te zetten en alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Op ons magazijn en kantoor in Leiden moest iedereen een stapje harder lopen, veel meer bestellingen met hetzelfde aantal mensen verwerken. I.v.m. de Corona-maatregelen konden we hier geen extra mensen inzetten. Maar ook in Leiden zit een topteam! Niet zeuren en gewoon gaan! En natuurlijk de Humpy Bezorgservice, deze mannen rijden elke dag in de regio rond om de bestellingen gratis af te leveren. Zelfs deze week met de barre weersomstandigheden, waar DPD en PostNL geen pakketten kwamen ophalen, ging de Humpy bezorgservice gewoon op pad!

 ✰

Afgelopen weken zijn er al veel nieuwe voorjaarscollecties binnen gekomen van verschillende merken. Ondanks dat het nu ijs- en ijskoud is, en de handschoenen, sjaals en mutsen van Barts de deur uitvliegen, hangen de winkels weer vol met gezellige voorjaarskleuren. De kinderen kunnen weer in supertoffe voorjaarscollecties naar school. Voor de kleinere kids is ons merkenpakket uitgebreid met de te gekke merken Jubel & Sturdy, naast Like Flo, Quapi en nog veel meer! En natuurlijk altijd goed: de jeans merken Vingino en Indian Bluejeans. De grote meiden kunnen “shinen” in het nieuwe merk Ai&Ko, maar natuurlijk ook in Geisha, Nik&NiK of Reinders. Voor de grote stoere mannen hebben we o.a. Airforce (in hele gave kleuren), Ballin en Malelions. Naast deze merken verkopen we natuurlijk nog veel meer merken.

 ✰

Online bestellen

Neem snel een kijkje op Humpy.nl en bestel 24/7 vanuit je luie stoel. Laat je bestelling bezorgen door de Humpy Bezorgservice (Katwijk, Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude) of kom je bestelling ophalen in een van onze winkels!

 ✰

Bellen met de winkels

Natuurlijk kan je ook bellen met onze winkels in Noordwijk of Katwijk, zij helpen je graag telefonisch verder met het uitzoeken van een nieuw outfit voor je kinderen!

 ✰

Pasbox

Kan je nog niet zo goed kiezen? Neem telefonisch contact op met onze winkels en bestel een pasbox. Geef aan welke merken in welke maat je leuk vindt, wij brengen de pasbox bij je thuis in de regio. Je kan thuis op je gemak de kleding met je kinderen passen. Heb je iets uitgezocht dan halen we de pasbox weer op en sturen we een tikkie van de kleding die je graag wilt houden.

 ✰

Dus: bel, mail, chat, what’s app of bestel online, we helpen je graag verder! Maar eigenlijk kunnen we niet wachten om jullie weer in de winkels te zien!

 

Liefs, Team Humpy | Melchior & Mariska

 

#staysafe#samenstaanwesterk