Categorieën

Feetje Premium Pyjama's online!

29 oktober 2020 | Blog

FEETJE PREMIUM PYJAMAS

Now online! --> Klik hier!

Na wekenlang wachten was het afgelopen week zover! Op donderdag 28 oktober gingen we om 00:00 uur live met de verkoop van de pyjama’s. Een spannend moment, want wie is er allemaal nog wakker om 00:00 uur? Blijkbaar heel veel mensen want de bestellingen stroomden binnen en de pyjama’s vlogen de deur uit! Dat is toch fantastisch! Sommigen maatjes waren binnen no time uitverkocht. En doordat de collectie limited is, kunnen we helaas niet nabestellen. Dus twijfel je nog over jouw pyjama? Snel bestellen hoor.. voor je het weet is deze uitverkocht!

De Feetje premium pyjama’s zijn geweldig! Verkrijgbaar in 5 verschillende printjes. Feetje love lesley is roze met hartjes en stippen. Feetje Leopard Lou is een pyjama... je raad het al… met lepard print. Feetje Tiger Taylor is de leuke pyjama met de tijgerprint. Feetje Roar Riley is de stoere grijze pyjama met allerlei dieren. Als laatste de Feetje pyjama Star Skylar. Dit is de okergele pyjama met sterretjes en maantjes. Alle pyjama’s zijn, zolang de voorraad strekt, voorradig vanaf maatje 56 – 128. Wil je alle pyjama’s zien? Klik dan hier. En… welke is jouw favoriet?

We krijgen veel vragen over het materiaal van de pyjama’s. De pyjama’s zijn gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan. Zoals je misschien op de foto’s kunt zien hebben de pyjama’s een zachte ribbelstof. Echt zo’n fijne pyjama waar de kids vast en zeker lekker in zullen slapen. En wat dacht je van een pyjamadag? Feetje pyjama aan en genieten!

Nu moeten we de originele Feetje wafel pyjama’s natuurlijk niet vergeten! Deze zijn ook nog steeds erg gewild en worden 3 keer in de week nabesteld bij de leverancier. Mis je dus een maatje in jouw favo kleur? Grote kans dat deze weer binnenkomt. De Feetje wafel pyjama’s zijn verkrijgbaar in 14 kleuren vanaf maatje 56 tot 152! En zoals je misschien wel weet zijn er ook Feetje volwassenen pyjama’s in 2 kleuren: roze en marine. Verkrijgbaar vanaf maat S – XL. Ben je nog op zoek naar een leuk origineel cadeau voor zomaar, een verjaardag, Sinterklaas of Kerst? Hoe leuk is deze pyjama om als cadeau te geven. One big happy familie in dezelfde Feetje wafel pyjama’s!

Pssst! Binnenkort weer nieuw nieuws van Feetje..  wiehoee! We kunnen nog niks zeggen maar….. stay tuned! ♥