Categorieën

Gratis Humpy Bezorgservice!

25 mei 2020 | Blog

Vind je het toch nog te riskant om in de winkels te komen shoppen voor baby- en kinderkleding? Goed nieuws! In Leiden e.o.* bieden we nu gratis thuisbezorging aan! Bestel je kleertjes online, kies voor de Humpy Bezorgservice en wie weet lopen je kids aan het eind van de dag al in hun nieuwe outfit. En past het toch niet helemaal? Dan komt de Humpy Bezorgservice gratis en voor niets je retourtjes weer ophalen!

Door de corona-crisis werd een lange tijd aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Hierdoor was het voor veel mensen niet meer mogelijk om kleertjes te komen shoppen in onze stenen winkels in Noordwijk en Katwijk. Normaal gesproken kunnen onze klanten hun online bestellingen gratis ophalen in de winkels, maar ook dit werd een lastige opgave.

Om onze klanten toch die extra service te kunnen verlenen, hebben we toen besloten om de bestelde pakketjes in Leiden e.o. persoonlijk thuis langs te brengen (uiteraard met 1,5 meter afstand bij de bezorging). Onze topper en eigenaar Melchior is iedere avond op stap gegaan in ons Humpy busje om de pakketjes zo snel mogelijk af te leveren. Toen we doorkregen dat de lokale tulpenboeren het erg moeilijk hadden door de crisis, hebben we met een aantal lokale boeren samengewerkt om elkaar te steunen en tegelijk onze klanten een hart onder de riem te steken door bij iedere bestelling een gratis bosje tulpen mee te geven ☺. Hier werd superenthousiast op gereageerd en dat maakte ons natuurlijk ook weer enthousiast om net dat extra stapje te zetten!

Langzaamaan lijkt de piek van de crisis voorbij en mogen we weer een beperkt aantal klanten ontvangen in onze stenen winkels. Uiteraard hanteren we hierbij de maatregelen van het RIVM en houden we rekening met de gezondheid van onze klanten en collega’s.

Toch snappen we het als het nog niet zo fijn voelt om naar de winkels toe te komen. En daarom gaan wij door met de gratis persoonlijke thuislevering in Leiden e.o.* en in veel gevallen is het zo dat als je op een doordeweekse dag voor 12:00 besteld via humpy.nl, kunnen we dezelfde avond nog langskomen! Kies tijdens het bestellen voor de Humpy Bezorgservice en je ontvangt dezelfde of de volgende dag een mailtje dat het onderweg is. Bevallen de kleertjes toch niet helemaal, wil je ze omruilen voor een ander model of maat? Stuur dan even een mailtje naar klantenservice@humpy.nl voor een ophaalafspraak en dan komen wij de retourtjes zelfs bij jou thuis ophalen! En dit allemaal zonder extra kosten! 

Zo helpen we elkaar deze tijd door ♥

#SupportYourLocals

*Deze extra service geldt voor leveringen in Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Stompwijk, Valkenburg (Zuid-Holland), Voorhout, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.