Categorieën

Hoera! Humpy 45 jaar!

06 oktober 2020 | Blog

Hi! Leuk dat je leest! Het is feest, want Humpy is jarig! Dit jaar tikken we alweer de 45 jaar aan! “Hoe gaan we dit vieren?” Is dan het eerste waar we aan denken. Deze taak mocht ik als stagiaire op mij nemen en om jullie een kijkje achter de schermen te geven, schrijf ik nu deze blog!

 ✰

Ik zal in het kort even iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Doreen, 18 jaar en ik zit nu in het derde en laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het MboRijnland in Leiden. Vorig jaar ben ik bij Humpy begonnen als stagiaire en in de corona-tijd en zomervakantie ben ik hier blijven werken. Nu het laatste schooljaar van start is, heb ik weer een stageplek bij Humpy en daar ben ik ontzettend blij mee!

Deze afgelopen maanden zijn anders gelopen dan verwacht. Net zoals vele andere hebben ook wij last gehad van het vervelende coronavirus. Maar het team staat sterk en zet door! Er zijn nieuwe ideeën naar boven gekomen en vooral veel positieve energie! Zo is er een Humpy bezorgservice ontstaan, was er een #hartvoordezorg kleurplatenactie en kun je op je eigen tijd personal shoppen. We zijn mega blij dat we er nu weer even iets vrolijks in kunnen gooien!

Van school heb ik een opdrachtenboek gekregen waar ik op mijn stage aan kan werken. Dit keer heb ik me schoolopdracht gecombineerd met het 45-jarige bestaan van Humpy. Voor Humpy’s verjaardag heb ik een aantal acties bedacht. Zo loopt er nu online en in de winkels een kleurplatenactie en staan er nog grotere winacties op social media. In de aankomende maanden verloten we namelijk 3 mega giftboxen t.w.v. €450! Waarvan twee algemene boxen voor kids en één babybox. Bij de babybox zetten we de zwangere en kersverse moeders in het zonnetje, want ook die hebben het in deze tijd niet makkelijk. Ter promotie van deze online acties heb ik kaartjes mogen ontwerpen die je bij jouw aankoop mee krijgt.

Vier jij Humpy’s verjaardag mee? Doe mee aan de kleurplatenactie! Klik hier om de kleurplaat zelf uit te printen of haal hem op in een van onze winkels. Is de kleurplaat mooi ingekleurd? Breng ‘m langs of stuur een foto van de kleurplaat naar doreen@humpy.nl (vergeet niet je naam + leeftijd er bij te vermelden). Nog leuker is het natuurlijk als je de kleurplaat deelt op social media en ons hierin tagt! Maandag 30 november kiezen we de 3 mooiste kleurplaten uit en verloten we 3x een mega leuk verrassingspakket! De winnaars worden bekend gemaakt via social media (@humpykidsteens). Ik zou zeggen, laten we er een feestje van maken!

Namens team Humpy willen wij jullie bedanken voor de afgelopen 45 jaar en op naar de volgende! ♥