Categorieën

Humpy 45 jaar!

11 november 2019 | Blog

THROWBACK

Het begon allemaal 45 jaar geleden met Humpy Kids & Teens in Noordwijk aan Zee. De winkel werd een groot succes en werd een aantal jaar uitgebreid met een nieuwe Humpy Kids & Teens winkel in Katwijk aan Zee. Beiden winkels zijn gevestigd in 2 prachtige en gezellige dorpjes aan het strand. Ideaal om jouw shopdagje te combineren met even uitwaaien op strand en een fijne kop koffie in verschillende cafés.

 

WEBSHOP

Naast 2 succesvolle winkels zijn we 10 jaar geleden ook begonnen met een webshop. De webshop is gevestigd in ons kantoor/magazijn op de Rooseveltstraat 18D in Leiden. Hier worden ook al onze binnenkomende goederen verwerkt. Voor de klanten uit de regio Leiden is dit ophaalpunt natuurlijk een pluspunt, zij kunnen de bestelling hier gratis ophalen of retourneren en gratis parkeren voor de deur!

 

UITVERKOOP

Hiep hiep hoera... 45 jaar! En dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Daarom hebben we voor jullie feestelijke kortingen! Tot -40% korting op alles! Alles wat in de winkels wordt vertoond én op onze webshop shop je dus met korting. Dit is echt een mega sale, een grote uitverkoop waar iedereen van kan profiteren. De kortingen zijn echt uniek, want deze zie je bijna niet op andere sites. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet is de juiste maat uitverkocht.  Van babykleding tot tienerkleding.. álle items shop je met korting of met een cadeautje.

 

Vier jij ook het feestje mee? Klik dan hier om alle kortingen te bekijken.