Categorieën

Kraamcadeautjes

07 januari 2021 | Blog

Kraamcadeautjes

Shop je bij www.humpy.nl

Je herkent het misschien wel.. een zus, vriendin, buurvrouw of nichtje is zwanger, super leuk! In deze gekke onzekere tijd is het juist belangrijk om te laten weten dat je aan ze denkt. Hoe kun je dit beter doen dan een cadeautje geven? Wij bieden namelijk een gratis inpakservice en je kunt jouw pakketje rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Het enige wat jij hoeft te doen is een opmerking tijdens het afrekenen plaatsen dat het een cadeau is. Wij pakken ‘m met liefde in en doen er een kaartje bij. De Feetje pyjama's worden veel besteld als -hoera jullie verwachten een kleintje- cadeau. Logisch! Wie vind dat niet leuk om te krijgen? 

De geboortegolf is in volle gang en natuurlijk wil je de kersverse ouders graag verrassen met een kraamcadeau! Doordat de winkels dicht zijn is het wel lastig om nou echt het perfecte cadeau te vinden. We willen je graag met alle liefde helpen! Onze collega’s in de winkel zijn aanwezig. De winkels zijn natuurlijk gesloten, maar we zijn lekker aan het opknappen, schoonmaken en we beantwoorden natuurlijk al jullie telefonische vragen. Zo zijn onze collega’s ook beschikbaar om jou telefonisch te helpen een leuk kraamcadeau te vinden en advies te geven over de laatste trends. Wil je liever online slagen? We zijn bereikbaar op onze chat, e-mail en kun je ons natuurlijk ook vinden op Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest. We denken graag met je mee.

Voor de leukste kraamcadeaus hebben we veel leuke merken: Z8 Newborn, Feetje, Gymp, Noppies, Petit Bateau, Tommy Hilfiger, Vingino, Quapi Newborn en Happy Horse. Een leuk setje van een favoriet merk of juist een combinatie met verschillende merken is ook altijd leuk. Via deze link kom je direct op de kraam cadeautjes pagina. Ook BamBam valt erg in de smaak. Het assortiment bestaat uit slofjes, babymutsjes, hout speelgoed, tandendoosje, knuffels, spenenketting en nog veel meer! Maar ook leuk en makkelijk om te geven: de Humpy kadobon! Je kunt deze bestellen via de site in het gewenste bedrag. De ontvanger kan de gekregen kadobonnen zowel in de winkels als online inleveren. Een tegoedbon is altijd goed om te geven en zo kunnen de ontvangers lekker zelf iets uitzoeken.

We vinden het super leuk als je het kraamcadeau bij ons wilt bestellen. Wij pakken deze met liefde voor je in. In onze winkels kregen onze collega's veel complimentjes over het inpakken van de cadeautjes. We maken er altijd een feestje van zodat het super leuk is om te krijgen. Bij een kraamcadeau geven we Humpy sokjes gratis en we doen er ook altijd een kaartje bij. Wil je jouw cadeau rechtstreeks laten bezorgen bij de kersverse ouders? Zet dit ook even in de opmerking erbij, dan stoppen we geen factuur bij de bestelling. 

Mocht je ons nodig hebben? Bel, chat, mail of neem contact op via social media. Bedankt lieve klanten! ♥