FBPIXEL

Categorieën

Meet: Amée

06 februari 2020 | Blog

 

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Amée, ik ben 18 jaar en ik woon in Voorhout. Ik doe de opleiding TMO Fashion Business school in Doorn, dus in een kledingwinkel werken ligt helemaal in mijn straatje. Shoppen doe ik heel graag en vind ik super leuk, maar dat is geen grote verrassing denk ik, haha ☺. Ik hou er ook van om met vriendinnen uit te gaan en heel veel leuke dingen te doen.

★ 

Ik werk nu een jaar bij Humpy en heb het erg naar mijn zin. Ik werk verdeeld in Noordwijk en Katwijk en zo af en toe help ik ook nog een dagje mee bij Humpy Leiden. In de winkels in Noordwijk/Katwijk werk ik als verkoopster en bij Humpy Leiden ondersteun ik mijn collega's. In Leiden, op de Rooseveltstraat zit het kantoor en magazijn van Humpy en daar komen alle leveringen binnen. Ik help hier ook regelmatig met uitpakken en stickeren van de nieuwe collecties. Vanuit Leiden worden alle artikelen verdeeld en naar de winkels gestuurd zodat de winkels vol hangen met nieuwe items en aanvulling. Sinds kort sta ik ook op foto’s en/of filmpjes voor sociale media, dit gebeurt ook bij Humpy Leiden. Op de foto’s en filmpjes showen we de nieuwe items en laten we zien hoe het gecombineerd kan worden. Ook de inkoop bij Humpy vind ik erg interessant en daarom mocht ik ook 2 dagen mee op inkoop. Samen met de inkopers ben ik naar Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Reinders, Airforce en Napapijri geweest en hebben we de wintercollectie voor 2021 ingekocht. De wintercollectie wordt erg leuk met veel vernieuwende kleuren, items en veel nieuwe accessoires, dus stay tuned! 

★ 

Even terug in de tijd… want mijn moeder kwam al bij Humpy shoppen voor mij toen ik klein was. De groei van de winkel heb ik dus mee gemaakt naarmate ik ouder werd. En wat is het gegroeid.. op een goede manier! Heel veel nieuwe merken voor verschillende doelgroepen, dus voor ieder wat wils. Op dit moment zijn mijn favoriete merken voor de meiden: Reinders, Scotch R’belle en Nik&Nik. Ik pas zelf ook nog kindermaten en koop dan ook regelmatig wat voor mezelf! Voor jongens vind ik Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Armani heel tof. Deze merken zijn erg hip en dus ook erg gaaf voor tieners, net zoals ik. En last but not least.. de baby’s. Ik vind het nieuwe panterlijntje van Feetje heel leuk, maar ook Gymp en Noppies zijn favorieten. De limited editon en de wafel pyjama’s van Feetje blijven ook een favoriet om te verkopen.. jammer dat mijn maat niet bestaat want dit zijn de leukste pyjama’s.

 ★

Ik vind bij het verkopen in Noordwijk en Katwijk het sociale contact heel leuk met klanten door toch even een praatje met ze te maken en om klanten met een glimlach de winkel te zien verlaten. Ook cadeautjes inpakken vind ik echt heel leuk. We kunnen er een heel knutselwerkje van maken, door de materialen die beschikbaar zijn, die creativiteit en vrijheid vind ik erg leuk. Als je bij ons een waardebon koopt of een ander cadeautje maakt iedereen er altijd iets heel leuks van, waardoor het extra leuk is om te geven. 

 ★

Voor mij was er een confettimoment die ik nooit meer vergeet. Het was niet heel bijzonder of groot maar zulke kleine dingen maken wel echt mijn dag. Het was de week van Sinterklaas, ik werkte in Katwijk en ik was snoepgoed met pepernoten in bakjes aan het verdelen om in de winkel te zetten voor de klanten. Ik liep naar de kassa en wilde het snoepgoed daar neer zetten, tegelijkertijd was daar een klant aan het afrekenen en die persoon werd helemaal enthousiast en vond het zo leuk dat wij snoepgoed in de winkel hebben. Hoe leuk is dat! Dan kan mijn dag niet meer stuk!


 ★

Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier gelezen hebben en ik zou zeggen... kom eens een keer een kijkje nemen in de winkel!

Groetjes, Amée