FBPIXEL

Categorieën

Meet: Angeline

03 april 2020 | Blog

 

 

Hi allemaal,

Dit keer is het aan mij de beurt om mijzelf voor te stellen. Ik ben Angeline , 25 jaar oud en ik kom uit Katwijk aan zee. Daar woon ik nu ook 2 jaar samen met Robin! Mijn hobby’s zijn winkelen en zomers lekker een terrasje pakken. Daarnaast heb ik een grote passie voor voetbal en dan met name m’n clubje Ajax. Ik pak dan ook af en toe een wedstrijdje mee samen met Robin, wij als 2 fanatieke supporters op de tribune. Ja, dat is zeker wel een geniet momentje ☺.

Op 2 januari 2019 ben ik begonnen bij Humpy als webshop medewerker in Leiden. Ik heb het super naar mijn zin hier, leuke collega’s en een fijne en gezellige sfeer op de werkvloer. Dat maakt het extra leuk! Iedereen is erg behulpzaam en we helpen elkaar op drukke momenten, dit vind ik super fijn!Dagelijks krijgen we webshop bestellingen binnen en die verwerk ik. Mijn doel is dan ook elke dag, de bestelling dezelfde dag nog te versturen naar jullie. Zodat jullie tevreden zijn ☺! Je kan natuurlijk ook je bestelling gratis ophalen in een van onze winkels of bij ons filiaal in Leiden.

Ik begin de dag met het beantwoorden van jullie mailtjes. Zodra die beantwoord zijn begin ik met het aanvullen van de producten naar onze winkels in Katwijk en Noordwijk.
We vinden het erg belangrijk dat er in de winkels een goede voorraad ligt qua artikelen en maten, om misgrijpen te voorkomen. Zodra ik daarmee klaar ben, ga ik beginnen met de bestellingen. Als ik niet met de orders bezig ben dan is het wel met de retouren, administratie, mails, binnen boeken van artikelen, aanvullen van de winkels of het stickeren van producten. Kortom altijd genoeg te doen!

Mijn favoriete merken bij Humpy zijn Nik&Nik, Reinders, en Geisha. Geisha vind ik dit seizoen helemaal fantastisch! Het is een leuke collectie met veel zomerse kleurtjes. Laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

Ik ben super dankbaar dat ik dit werk elke dag weer mag doen. Het is gewoon echt een baan die bij mij past. Wie weet zie ik jullie in Leiden als je jouw bestelling ophaalt, of spreek ik jullie aan de telefoon. Hopelijk vonden jullie dit een leuke blog om te lezen!

Liefs, Angeline