Categorieën

Meet: Bianca

01 mei 2020 | Blog

 

Hallo allemaal,

 ✰

Elke 2 weken laten we jullie kennis maken met team Humpy en deze keer ben ik aan de beurt. Allereerst.. leuk dat je leest! Ik ben Bianca, 51 jaar en trotse moeder van mijn zoon Dany van 22 jaar. We wonen in Hazerswoude-Rijndijk. Mijn hobby’s zijn winkelen, drankjes doen met vriendinnen en weekendjes weg. Ik shop heel graag bij mijn favoriete winkel in Katwijk: Juffers Fashion! Juffers heeft hele leuke kleding en er werken hele gezellige meiden. Echt de leukste winkel van Katwijk! Ben je benieuwd? Kijk dan even hier.

 ✰

Met plezier werk ik al meer dan 20 jaar bij Humpy Kids & Teens. Ik ben begonnen als winkelmedewerker bij Humpy Noordwijk. En na een aantal jaar kwam er een nieuwe Humpy vestiging in Katwijk op de Princestraat. Sindsdien ben ik daar 5 dagen per week te vinden. Ik werk met heel veel plezier bij Humpy en heb hele leuke collega’s. Door de jaren heen bouw je veel verkoop ervaring op en blijf je elke keer op de hoogte van de laatste trends. Ik vind het leuk om te verkopen en daarnaast is het ook mijn taak om de etalage te stylen. Dat blijft toch elke keer weer een uitdaging om van onze grote etalage iets leuks te maken. Zo blijft het werk lekker afwisselend en heb ik ook, met heel veel plezier, een tijdje meegeholpen met de inkoop.

 ✰

Mijn favoriete merken bij Humpy zijn Like Flo, Schotch Shrunk en Scotch R’belle. Deze merken zijn voor jongens en meisjes tot maat 176.  De style is leuk en de kwaliteit is top en dat maakt het echt een feestje om te verkopen!

 ✰

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wie weet tot snel bij Humpy Katwijk!

Liefs, Bianca