FBPIXEL

Categorieën

Meet: Maaike

21 februari 2020 | Blog

Hallo allemaal,

 

Deze week ben ik aan de beurt om een blog te schrijven voor Humpy! Heel spannend, maar zeker een leuke uitdaging. Zo.. ik zal me even voorstellen. Ik ben Maaike, ik ben 47 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van een zoon Brent van 18 jaar en een dochter Bobbie van 12 jaar. Mijn grootste hobby’s zijn koken, terrasjes pakken en weekendjes weg gaan. Af en toe vind ik het ook erg leuk om een concert mee te pikken of een avondje uit te zijn in de bioscoop.

 ★ 

Ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar bij Humpy Kids & Teens in Noordwijk aan Zee. We hebben een heel leuk en gezellig team en dat is ook erg belangrijk. Je vindt mij een aantal dagen in de week bij Humpy Noordwijk en sinds kort sta ik ook af en toe bij Humpy Katwijk! Erg leuk om zo afwisselend te werken met een ander team en andere (vaste) klanten. Wat zijn mijn taken? Naast de verkoop in de winkel ben ik ook verantwoordelijk voor het maken van de werkroosters. Af en toe even puzzelen om het personeel in te plannen of vervanging te regelen, maar dat heeft ook wel weer wat. Naast de verkoop komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken, want je wil ook dat de winkel er zo mooi mogelijk uit ziet, dat alles netjes en schoon is en dat alle collecties duidelijk worden vertoond in de winkel.

 ★ 

Van veel merken krijgen we extra thema’s per seizoen en dus extra leveringen waardoor de winkel altijd wel gevuld is met nieuwe collecties. Zo is het voor ons als personeel leuk om de winkel weer om te hangen en alles een leuk plekje te geven, maar het blijft voor de klant ook aantrekkelijk om te shoppen. We proberen met z’n allen er toch weer voor te zorgen dat alle klanten zo blij mogelijk de winkel uitgaan.

 ★ 

Bij Humpy verkopen we meer dan 50 merken voor kids. De collectie gaat vanaf maatje 44 tot 188. Nou zit er altijd wel een favoriete merk bij en mijn favoriete kindermerken zijn Tommy Hilfiger, Looxs en Nik&Nik. Deze merken shop je in onze beiden winkels en ook via onze online shop: humpy.nl. En wist je dat de babycollectie bij Humpy Noordwijk achterin de winkel hangt? Een super collectie met veel verschillende merken en stijlen. Mijn favoriete babymerken zijn Feetje en Gymp. Beiden merken bestaan al langer dan 50 jaar en tóch lukt het ze elke keer weer om een hele leuke collectie te bedenken.

 ★ 

Ik hoop dat het een zonnig seizoen wordt. De collectie tot nu toe is erg leuk, je ziet veel frisse kleuren, dus laat de zomer maar komen!

 

Groetjes, Maaike.