FBPIXEL

Categorieën

Meet: Marjolein

05 maart 2020 | Blog

 

Hoi allemaal,

Elke 2 weken laten we jullie kennis maken met team Humpy en deze keer ben ik aan de beurt. Leuk dat jullie lezen! Ik ben Marjolein. Ik ben 25 jaar, getrouwd met Ben en ik woon in het gezellige Katwijk aan Zee. Mijn hobby is het ontwerpen van unieke kaarten, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten etc. Ik ben dus een creatieveling en kan dit ook goed uiten in mijn werk. Toen ik nog op school zat kwam ik als stagiair te werken bij een webshop, dit beviel zo goed dat ik na mijn school een aantal jaar bij een andere webshop met dames en heren mode hebt gewerkt.  Kortom, ik heb veel ervaring kunnen opdoen in zowel webshop als winkel. En nu… vind je mij bij Humpy.nl!

Sinds 2 jaar werk ik bij Humpy op het kantoor in Leiden. Ik kan je een ding zeggen: ik heb de leukste baan ever! Ik ben verantwoordelijk voor de marketing en dat maakt mijn werkweek elke keer weer verschillend. Ik maak de nieuwsbrieven, houdt de social media up to date, ontwerp veel promotiematerialen als posters, flyers, stoepborden, uitnodigingen etc en ik focus me op de evenementen van Humpy. Maar ook omdat we een klein (maar heel leuk) team hebben, zijn we bereid elkaars taken gedeeltelijk over te kunnen nemen. Zo pak ik regelmatig wat bestellingen in, sticker ik artikelen die geleverd zijn en beantwoord ik telefonische vragen. Dit gebeurd allemaal op ons kantoor/magazijn op de Rooseveltstraat 18D in Leiden. Ben jij hier al wel eens geweest? Je kunt jouw bestelling hier gratis ophalen én retourneren. En wie weet zie je mij wel!

Mijn job blijft altijd weer een uitdaging! De marketing wereld groeit hard waardoor er weer heel veel nieuwe ontwikkelingen zijn en laat ik dat nou nét interessant vinden op gebied van mijn vak. Sinds kort focus ik me ook op het schrijven van teksten, adverteren op Facebook en Instagram en sta ik af en toe een dagje bij Humpy Katwijk. Ja, ook de verkoop van Humpy vind ik leuk en zo blijf je ook gezellig in contact met klanten in de winkel. Tussendoor schiet ik natuurlijk ook nog even foto’s voor in de story’s van Instagram en Facebook, ook dat is belangrijk dit elke dag bij te houden zodat jullie ook op te hoogte zijn! Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Dat zou ik leuk vinden ☺.

Nou, wie weet zie ik jullie in Leiden, Katwijk of spreek ik jullie via de chat of telefoon. Hopelijk vonden jullie mijn blog leuk.

Groetjes, Marjolein.