Categorieën

Meet: Rina

21 januari 2020 | Blog

Hallo allemaal,

Elke 2 weken laten we jullie kennis maken met team Humpy en deze keer ben ik aan de beurt. Mijn naam is Rina. Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons, een van 25 jaar, en een van 22 jaar. Ik ben geboren en 'getogen' in Noordwijk, maar volgend jaar verhuis ik naar Noordwijkerhout... spannend! Je vind mij bij Humpy Noordwijk, maar daarnaast ben ik ook drie keer in de week te vinden in de sportschool. Daar doe ik 60 minuten krachttraining, en 30 minuten cardio (IK LIJK WEL GEK???? ツ), maar ik vind het fijn om te sporten. 

Vanaf mijn 21e ben ik al werkzaam bij Humpy Noordwijk. Het team is heel gezellig! We zijn allemaal verschillend, maar dat klikt juist heel goed. Ieder seizoen vind ik het weer een uitdaging om de kids leuk aan te kleden, zodat ze blij de winkel uitgaan. Ook vind ik het altijd erg leuk om de winkel goed te organiseren, zodat alles netjes op zn plek hangt. Mijn favoriet in de winkel is de jongens kant. De winkel is gevuld met een groot aanbod voor mini boys met maat 44 tot tiener boys met maat 188. We hebben ruim 50 merken! Ik vind het altijd erg leuk om jongens aan te kleden. Dit zal vast wel komen doordat ik zelf 2 zoons heb, maar ik zie dit ook als een uitdaging. Jongens hebben meestal geen zin om te winkelen, te passen en nieuwe kleding uit te zoeken. Daarom is het extra leuk om de jongens tóch in die paskamer te krijgen en ze vooral met een lach de winkel uit te laten gaan.

Het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur, elke keer weer vind ik het spannend hoe de nieuwe baby- kids en tienercollecties eruit gaat zien. Welke kleuren we gaan zien en welke trends. Elke dag komt er nieuwe kleding binnen, dus ik zou zeggen kom snel een kijkje nemen bij Humpy Noordwijk. Noordwijk is een gezellig dorpje met leuke winkels. Ikzelf shop ook heel graag in Noordwijk en mij zie je vooral bij Giddy Goat en TamTam voor trendy dameskleding.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik hoop jullie allemaal te zien bij Humpy Noordwijk. Groetjes, Rina.