Categorieën

Meet Samantha!

17 juli 2020 | Blog

 

Hallo allemaal,

We laten jullie kennismaken met team Humpy en deze keer ben ik aan de beurt. Leuk dat je mijn blog leest! Hoi, ik ben Samantha, ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in het mooie badplaatsje Katwijk aan Zee. We hebben de luxe dat we vlakbij het strand wonen dus ik ga heel graag naar het strand om even te genieten van het zonnetje, spelen met de kinderen, even een hapje eten of gezellig te borrelen bij de leukste strandtenten van Katwijk!

Ik werk sinds 2017 bij Humpy Kids & Teens Katwijk op de Princestraat. Het is erg gezellig om hier te werken en we hebben een leuk team. Mijn vaste werkdagen zijn maandag en dinsdag, ik vind het heerlijk om op deze dagen te werken. Mijn werkzaamheden zijn verkopen en zo nu en dan doe ik de merchandise. Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken, want de winkel moeten we natuurlijk onderhouden. Het moet schoon zijn, opgeruimd zijn en overzichtelijk voor jullie zodat jullie op je gemakje kunnen shoppen. Naast de winkels hebben we ook een webshop waar veel spullen vanuit onze winkels moeten komen. Het is daarom ook erg belangrijk om de IPad in de gaten te houden waar alle bestellingen binnenkomen. Zodra er iets besteld is krijgen we een e-mail met het product en zodra dit product gevonden is, gaat het label eraf en wordt deze apart gelegd. 1x per dag worden de bestelde artikelen opgepikt in de winkels om vervolgens verstuurd te worden vanuit ons magazijn in Leiden.

De winkel hangt vol met leuke merken voor klein en groot. Maar mijn favoriete merken zijn Nik&Nik, Indian Blue Jeans, Z8 en Airforce. Ik ben een boys mom, dus hou van stoere merken. En uiteraard shop ik ook voor mijn eigen kids in de winkel… ☺.

Wat mijn hoogtepunt bij Humpy is? Nou, vorig jaar zijn we met het hele team als team uitje naar NIKKIE in concert geweest. Dat was heel leuk, vooral heel gezellig en voor herhaling vatbaar, haha!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn blog te lezen. Wie weet zien we elkaar snel in de winkel.

Groetjes, Samantha