Categorieën

New arrivals!

14 januari 2021 | Blog

New arrivals

www.humpy.nl

Yes! De sale vliegt de deur uit terwijl de nieuwe collectie binnendruppelt! Zoals jullie weten zijn onze winkels helaas gesloten. Maar we zijn zeker aanwezig want ook de nieuwe collectie moet voorzien zijn van een barcode, beveiliging label en een foto. Daarnaast pimpen we de winkels lekker door zodat we er helemaal klaar voor zijn als de winkels weer open mogen. Ondertussen kunnen jullie alles online bestellen en mocht je vragen hebben.. bel, mail, chat met ons. We helpen je graag verder. We zijn zo blij met de nieuwe collectie dat alle sale met korting tot 70% op onze site staat, alles moet weg! En dan kunnen wij ons focussen op alle nieuwe items.

Voor de baby’s hebben we deze week de nieuwste Feetje zomer 2021 levering ontvangen. Dol van enthousiasme is de verkoop gestart en de reacties zijn echt leuk. Logisch, want als je de Feetje collectie ziet, voel je het spontaan zomer worden. Het jongens lijntje heet ‘Team Icecream’. Een frisse blauwe collectie met heel veel ijsjes. En het lijntje van de meisjes heet ‘Seaside kisses’. Lekker roze met veel verschillende printjes, ruches en strikjes. Je moet echt even kijken, klik hier. Naast Feetje druppelt ook de Vingino mini lijn binnen en even niet vergeten.. de Z8 Newborn zomercollectie! En? Ben jij al aan het shoppen voor de zomer?

Afgelopen week mocht de Quapi Kidswear collectie online. Wauw! We zijn fan van de gele kleur en in combinatie met zwart en wit springt deze collectie er meteen uit! Voor de meidens fijne jurkjes met bijpassende sokken of legging. Of juist verschillende rokjes met een tof shirtje of sweater. De jongenscollectie daarentegen heeft geen geel, maar juist een stoere groene kleur in combinatie met oranje. Heel gaaf! Je shopt de Quapi collectie vanaf maatje 68-140. Oh la la!

Ook Vingino staat bij ons online. Super collectie voor mini’s (maat 74 – 86) en kids (maat 92 – 164). Mooie broeken, vrolijke shirts, zomerse jasjes en een hele toffe Vingino collectie in samenwerking met Memphis Depay! We krijgen nog veel meer binnen van Vingino, maar het begin is er! Ben je benieuwd? Klik dan op deze link.

Binnenkort weer een nieuwe blog over de nieuwe collectie ♥. Stay tuned!