Categorieën

New! Z8 Newborn NOOS

19 november 2019 | Blog

NIEUW!

Tadaaa! Daar is ie dan... de allernieuwste Z8 Newborn basiscollectie voor mini's. De collectie is voor baby's vanaf maat 50 tot 74, schattig hé. Shop de collectie online via deze link of kom gezellig even passen en bekijken bij Humpy Katwijk en/of Humpy Noordwijk. Wist je dat deze Z8 Newborn collectie NOOS is? Never Out Of Stock, dat betekend dat we de collectie eindeloos kunnen nabestellen bij de leverancier. Mist je jouw maatje? Dan heb je grote kans dat deze er binnen een aantal dagen weer op staat, of in de winkel hangt. 

Z8 NEWBORN NOOS COLLECTIE

Voor de new kids in town is het Z8 Newborn Nicky borgvestje toch mega schattig? Jasje Nicky is net een teddy en lekker easy met een ritsje, zo zip je 'm makkelijk dicht. Z8 Nicky is in 2 kleuren voorrradig: cognac en soft pink. Ben je benieuwd? Bekijk de jasjes hier. Naast de leukste jasjes heeft Z8 Newborn ook de allerleukste boxpakjes! Boxpakje Utah is weer terug van weggeweest! Dit pakje was echt jullie favo en kon dus niet ontbreken in deze NOOS collectie! ⚡ Naast Z8 Newborn Utah zijn er nog meer leuke boxpakjes in verschillende printjes en kleuren, kijk maar hier. Mix and match easy peasy de hele Z8 Newborn collectie met elkaar en creëer zo de meest leuke outfits voor jouw mini. Maak deze outfits af met de te schattige baby mutsjes in verschillende kleuren. 

Z8 NEWBORN FAVORIETEN

Wat is de nieuwe basiscollectie van Z8 Newborn toch een plaatje! Heb jij ook een favoriete Z8 Newborn outfit? Wij wel! Ben je benieuwd welke? Kijk hieronder onze top 5! Als je erop klikt.. word je meteen doorgestuurd naar onze favoriet. 

• Z8 Newborn Jupiter boxpakje

• Z8 Newborn Nicky Borgvestje

• Z8 Newborn Lola long sleeve

• Z8 Newborn Galaxy broek

• Z8 Newborn Uranus long sleeve