Categorieën

Now online! Feetje Fashion pyjama's

19 november 2020 | Blog

 

FEETJE FASHION FAMILY PYJAMA’S – NOW ONLINE

Je shopt ze hier

Hi! Leuk dat je deze blog leest. Afgelopen week zijn we elke dag bezig geweest met het voorbereiden van de lancering van de geweldige Feetje pyjama’s. Er zijn nu namelijk 4 stuks nieuwe pyjama’s toegevoegd aan het assortiment. Dit keer ook volwassene maten erbij. Afgelopen woensdag 00:00 uur was het zover…. We mochten starten met de verkoop! Wooooow… wat ging de verkoop hard!

Zo’n lancering voorbereiden? Wat gaat er allemaal gebeuren? Achter de schermen is team Humpy druk bezig. Melchior is verantwoordelijk voor de inkoop en koopt de pyjama’s in. Nienke gaat aan de slag met het bewerken en verwerken van de foto’s. Doreen zorgt dat jullie allemaal op de hoogte zijn via social media. Angeline checkt de pyjama’s en zorgt dat het magazijn aan kant is zodat alle pyjama’s een mooie plek krijgen en vervolgens als een raket ingepakt kunnen worden. Mariska boekt de voorraden in en verdeelt deze naar onze winkels. In onze winkels nemen onze collega’s de reserveringen van de klanten aan en creeeren ze een mooie plek om de pyjama’s te vertonen. En ik zorg dat er een nieuwsbrief naar alle klanten gaat die zich ingeschreven hebben. Top team… toch?

Woensdag 18 november 2020 was het zover! Wie waren er allemaal nog wakker om 00:00 uur? Nou.. genoeg mensen! De eerste stuks werden verkocht en de hele dag door vlogen de pyjama’s de shop uit! De hele dag door stonden de Feetje pyjama’s in de spotlights. Wat was het een geweldige dag! Heb je de nieuwe Feetje pyjama’s al gezien? De heerlijke pyjama’s zijn er in 3 nieuwe kleuren: Antraciet, Hazelhoot en Terra Pink. De favoriet is de Feetje Fashion editie! Deze pyjama heeft een leopard print en shop je in de maat 56 – XL. Een andere favoriet zijn de nieuwe originele wafel pyjama's! Deze shop je in de maat 56-152. Bekijk ze hier.

De collectie is limited dus op = echt op! Wees er snel bij want ze gaan écht hard! Logisch ook.. wie wil zo'n pyjama nou niet? En zeker ook met de feestdagen voor de deur heb je zo het meest ideale cadeau voor het hele gezin. Ik wens jullie allemaal veel shopplezier ♥

Groetjes, Marjolein