Categorieën

Vingino X Senna Bellod

27 mei 2021 | Blog

Vingino X Senna Bellod

 Shop online --> Klik hier.

Girlsmoms.. opgelet! Heb je de speciale capsule collectie van Vingino al gespot? Vingino heeft in samenwerking met Senna Bellod een toffe zomerse collectie ontworpen voor de teengirls. De collectie shop je vanaf maat 104 tot 176 bij ons online maar ook bij Humpy Katwijk en Humpy Noordwijk.

  ✰

Vingino is een groot kidsfashion merk wat al jarenlang onmisbaar is. Er worden vele samenwerkingen gedaan met BN’ers en zo is er ook een samenwerking met Senna Bellod. Samen hebben ze een collectie gelanceerd. En voor degene die niet weten wie Senna Bellod is.. dat lees je hier -> Senna komt uit Beverwijk, is 13 jaar en heeft met vloggen een goedlopend bedrijf opgericht. Elke week post ze een video op haar eigen Youtube kanaal. Ze heeft meer dan 280 000 volgers op Instagram en is model bij o.a. Vingino. Uiteraard is ze ook het model van haar eigen Vingino collectie!

  ✰

De Vingino x Senna Bellod collectie is heerlijk zomers! Denim items, tanktops, t-shirts, off shoulder en zwemkleding! De vrolijke pasteltintjes, kleurovergangen, lekker veel paars en funny one liners maken deze collectie tot een musthave. Hoe heerlijk is het om de girls te zien met een lekker spijkerbroekje en een ruffles top of juist een fijn zittend shirt met de tekst ‘Quapa’ of ‘Adios Amigo’. Onze favoriet is denk wel de Vingino Zahra badpak met de tekst ‘Vamos a la playa’. Extra leuk aan deze collectie zijn de prijzen... je shopt de shirts namelijk al vanaf 24,99! En nog leuker.. we geven bij aankoop van een Vingino x Senna item een GRATIS SENNA ARMBANDJE mee. Zo leuk voor de meiden deze zomer! 

Ben je benieuwd hoe deze eruit ziet? Of ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Speur dan hier online of kom gezellig even langs bij Humpy Katwijk of Noordwijk.