Categorieën

Z8 - Drop 1 is compleet!

18 maart 2021 | Blog

Z8 drop 1

 

Yee, yee, yee! De eerste drop van de Z8 zomercollectie is nu helemaal compleet. Er waren helaas wat items vertraagd, maar nu staat de gehele drop 1 online! Joepie! Afgelopen week gingen we van start met de verkoop.. bedankt voor al jullie bestellingen lieve klanten! De collectie vloog de shop uit en dat is zo tof om weer mee te maken als team. Dus hop, de collega’s in het magazijn gingen meteen aan de slag om alle bestellingen in te pakken!

  ✰

Drop 1 van Z8. Wat is de favoriet bij de meiden? Gezien de cijfers valt de Z8 zomerjas Bubbles erg in de smaak. Dit is een hele gave fleurige zomerjas, echt een eyecatcher. Maar ook het Z8 jurkje Olijfje word massaal besteld en het Z8 Merlinda rokje is al bijna uitverkocht! Ook het roest kleur Z8 rokje Jane is onwijs leuk en al helemaal als je deze als set combineert met het lila paarse Z8 Ebony shirtje. Z8 Haarband erbij, Z8 sokken eronder en je hebt een plaatje! Erg leuk, maar ook verrassend dit seizoen is het Z8 Candace vest in de kleur Funky violet. Dit vestje met knoopjes match je gemakkelijk bij elke outfit waardoor je vele items nu eigenlijk al kunt dragen! Extra lang draagplezier.

  ✰

Doordat er voornamelijk veel Z8 items voor de jongens waren vertraagd, waren we dolblij dat deze levering van de week binnen kwam. Beter laat dan nooit.. maar eindelijk! Het favoriete jongens outfitje van onze klanten is wel de Z8 Pax short (welke trouwens super lekker zit) in combinatie met de mooie blauwe Z8 polo Magnus of het striped Z8 T-shirt Pijke. De Z8 pet erbij, Z8 sokken eronder en je bent klaar! Jullie bestellen ook massaal de Z8 zomerjassen en dat snappen we wel, want deze zijn echt top! Uiteraard zijn de bestsellers ook de Z8 spijkerbroekjes Dorian en Dean. Deze blijven gewoon all time favourite. O en we willen ook even vermelden dat de Z8 Michael shorts onwijs leuk zijn voor de zomer. De shorts zijn gemaakt van 100% polyester en daarom ook erg leuk als zwembroekje (er zit geen binnenbroekje in). Zo, ben jij net zo enthousiast als wij?

  ✰

Nu wachten we met smart op de laatste drops van Z8. Volgens de planning hadden deze beiden al geleverd moeten zijn, maar helaas zijn er vertragingen vanuit de leverancier. De artikelen varen momenteel naar Nederland, alleen de boot doet er langer over dan normaal. Geeft niets, we wachten gewoon geduldig af. En als we meer weten laten we dat jullie allemaal weten via onze socials. Dus volg jij ons al op Facebook en Instagram? Doen hoor! Vinden we leuk!