Categorieën

09 april 2021 | Blog

Z8 limited edition

 Now online! --> Klik hier.

9 april… 9:00 uur… nu is het zover! De eerste Z8 limited edition levering van dit seizoen staat online! Yay! Super leuke aanvulling op de 1e en 2e drop van Z8. En? Ga jij bestellen?

  ✰

Love the all over spaceman print van het Z8 Limited edtion shirtje Paul. Het shirtje heeft korte mouwen met als detail opgerolde mouwtjes voor een stoer en speels effect. Hoe tof staat dit shirtje op de all time favourite Z8 Dean broek, de Z8 Dorian broek of juist de eyecatcher Z8 Erik broek? Je shopt dit shirtje vanaf maat 74 tot 146 dus hoe leuk kun je twinnen met de broertjes, neefjes of vriendjes?! Wees er wel snel bij.. het shirtje is limited… dus beperkt verkrijgbaar.

  ✰

A little touch of sparkle.. de Z8 limited edition Ebony t-shirt! Whoee.. mega leuk shirtje met een subtiel glittertje en ruches. Het shirtje was al in een andere kleur verkrijgbaar, namelijk lila. Maar wegens groot succes is het Ebony shirtje nu ook verkrijgbaar in de kleur Happy Henna! Mega leuk te combineren met het Z8 Jazz denim broekje of het Z8 Jasmine rokje, of het Z8 Merlinda rokje, of… eigenlijk staat alles er leuk bij! En dat maakt het een musthave item voor in de kledingkast. Hoe leuk is het outfit als het zonnetje straks op het shirtje schijnt en daardoor de glittertjes tevoorschijn komen. Dit wil je toch?! En doordat het shirtje verkrijgbaar is vanaf maat 74-146 kunnen de zusjes, nichtjes en vriendinnetjes twinnen, twinnen, twinnen!

  ✰

Heerlijk om weer nieuwe items te ontvangen van Z8. En we wachten nog met smart op de 3e drop. Helaas nog steeds vertraagd.. maar als we meer weten delen we dit meteen met jullie via onze social media. Dus blijf ons volgen ????