Categorieën

Z8 mini + zomer | Coming soon!

22 januari 2021 | Blog

Z8 coming soon!

www.humpy.nl

We tellen de dagen af! Tel je mee? We verwachten namelijk 2 top collecties van Z8! Allereerst de Z8 mini collectie speciaal voor de kids met maatje 80-98. We mogen 5 februari ’21 om 9:00 uur starten met de verkoop. Er zijn hier en daar al wat sneak peeks te zien en oooo we kunnen echt niet wachten. Naast de mini lijn starten we 26 februari om 9:00 uur met de verkoop van de volledige Z8 zomercollectie 2021. Deze collectie is voor jongens en meisjes vanaf maatje 74 tot 140. Van deze collectie ontvangen we altijd de magazines in huis. Vol enthousiasme heeft ons hele team de collectie bekeken. We werden verrast met mega mooie kleuren, vernieuwde stoffen en echte eyecatchers.

Z8 mini zomercollectie… laat die zomer maar komen. Heb je de printjes al gespot? Zo heerlijk zomers! Streepjes, inktvisjes en bloemetjes. Erg gaaf zijn de mousseline items. Deze stof is gemaakt van 100% linnen en daardoor echt een trend. O.a. het tuinpakje Z8 Thyme heeft deze stof, maar ook het Z8 Mallow broekje, het Z8 Snapdragon shirtje en het Z8 Valerian jurkje. Doordat de collectie voor een deel unisex is, kun je eindeloos met elkaar combineren, precies zoals jij het wilt! Ben je benieuwd en wil je alles zien? Bekijk hier de Z8 mini magazine.

Is het al 26 februari? We zijn er al bijna klaar voor! Eerst alle focus op de lancering van de Z8 mini lijn, maar daarna gaan we knallen met de volledige Z8 zomercollectie. Mermaid kisses and starfish wishes. De collectie is om op te eten! Heerlijke zomerse kleurtjes. Voor de meiden de zomertrend kleur: lila paars! In combinatie met roest bruin, hier en daar wat blauw en een klein beetje zwart-wit. Voor de jongens mega stoer! Beach boys! Denim looks, roest bruin, zwart en een mooie zomerse kleur blauw. We zien streepjes, stipjes, verschillende soorten one liners, ocean waves en ruches. Kortom, deze collectie verrast je enorm. Ook in deze collectie komt het mousseline stofje terug.. wauw! We kunnen niet wachten tot wel heel veel kindjes zien spelen in het zonnetje met hun mooie outfit aan.

Nog heeeel even geduld lieve klanten. We tellen de dagen af en houden jullie op de hoogte via social media. Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Je kunt ons vinden via @humpykidsteens. Mocht je Z8 met korting willen shoppen? Klik dan op deze link en kijk welke Z8 SALE items we allemaal nog hebben.