Categorieën

Z8 Party collection - Limited edition

26 november 2020 | Blog

 

Z8 PARTY COLLECTION

- Limited edition -

Now online! Kijk hier

Hoi! Leuk dat je leest! Vandaag schrijven we een blog over de allernieuwste Z8 Party collectie van 2020! We dragen het liefst bij alle feestdagen een nieuwe feest outift. Ook Z8 heeft deze keer goed aan jullie gedacht. Er is namelijk een mega leuke Limited edition Party collectie voor jullie ontworpen! En deze bestaat uit newborn (maat 50-74), baby (maat 80-86) en kids (maat 92-140). Wonderful days are coming!

The best partylooks van Z8. Allereerst de newborn collectie: meet me in the milkyway. Er is een toffe set voor de babyboys en een set voor de babygirls. Het Z8 Oriole shirtje matcht perfect met de Z8 Noel pants en creëert een stoere look. De bijpassende Z8 sokken erbij en meneertje is klaar voor het feest! Voor de kleine meisjes shop je het super schattige Z8 Celia jurkje met glitters en ruches in een mooie populaire kleur. Combineer deze met de Z8 Elonie legging en natuurlijk het Z8 haarbandje voor een complete look.

Tule jurkje, glitters en de nieuwe Z8 shiny legging! De girls weten niet wat ze overkomt! We zijn verliefd op het Z8 Tatjana jurkje. Je shopt deze vanaf maat 80-146 dus de zusjes, nichtjes en vriendinnetjes kunnen twinnen! En jullie zitten straks in dubio want het Z8 Nala jurkje is ook een schatje. Glitters, ruches en een hele mooie feestelijke kleur. Voor welk jurkje ga jij? Beiden zijn onwijs leuk te combineren met de spiksplinternieuwe shiny Z8 Molly legging!

En wat is er voor leuks voor de boys? Maak kennis met de nette sweatpants… Z8 Duko! In combinatie met de favoriet.. Z8 Baas! De broek heeft een nette uitstraling door de vouwlijn/plooi en oogt als een lekker zittende pantalon. Mega leuk om te combineren met een overhemd of juist de Z8 Baas blouse en daaronder de Z8 Dymas shirt. Bijpassende Z8 Joerie sokken erbij en het feest kan beginnen! Hebben jullie ook zin in de feestdagen? Hopelijk kunnen we er, ondanks de omstandigheden, toch mooie herinneringen maken!