Categorieën

Z8 SALE Wintercollectie '19

26 november 2019 | Blog

Z8 UITVERKOOP!

Vrijdag 29 november 2019 is dé dag! Schrijf 'm in je agenda.. want deze dag start de uitverkoop van het populaire merk: Z8! De Z8 sale start donderdag op vrijdag nacht om 00:00 uur. De gehele Z8 wintercollectie '19 voor jongens en meisjes doen mee, met uitzondering van de limited editions. Be there! 

Z8 LIMITED X-MAS 

Vrijdag 29 november is een spannende dag! Er zijn namelijk behoorlijk wat nieuwtjes aan te kondigen. Allereerst start de Z8 SALE, zoals hierboven besproken. Maar naast deze sale komt er ook een kei leuke feestcollectie van Z8 online! Jaja.. de Z8 Limited Xmas edition! Be prepared voor een kerst collectie vol glitters, cognac, zwart & a touch of gold in de maatjes 50 t/m 140! ⁠ Als we de reacties van de fans op Facebook mogen geloven, wordt dit weer een spetterende collectie. Een leuke aanvulling op de collectie is de Z8 Limited Velvet collection. Deze collectie is wat ons betreft ook ontzettend leuk voor de kerstdagen. Heb jij de Z8 Limited Velvet collection al gespot? Deze is al verkrijgbaar bij ons. Ben je benieuwd? Kijk hier.

BLACK FRIDAY

Naast al dat leuke Z8 news hebben we nog een ander nieuwtje. 29 november start namelijk ook ons Black Friday Weekend! We geven dit weekend extra korting op alle SALE, wel m.u.v. Z8. Iedereen die zich ingeschreven heeft voor onze nieuwsbrief zal als eerste op de hoogte zijn.. maar ook iedereen die ons volgt op Instagram en Facebook zal dit nieuws niet mislopen. Het wordt een feestelijk weekend! Omdat Humpy 45 jaar bestaat geven we al leuke kortingen weg, maar tijdens dit Black Friday weekend ontvangen jullie éxtra korting! Al benieuwd wat je met korting kunt shoppen? Kijk hier.