Categorieën

Z8 Swimwear

03 juni 2021 | Blog

Z8 Swimwear collection

 Shop online --> Klik hier.

Afgelopen week was het zover.. de lancering van de Z8 swimwear collection! Hoe leuk en verrassend was dit! De limited edition swim collection heeft 2 zwemshorts voor de jongens, 2 badpakken en een bikini voor de meiden vanaf maatje 74 tot 140. Heerlijke zomerse printjes en geheel volgens de Z8 style dit seizoen. De swimwear kwam afgelopen week goed van pas met die heerlijke temperaturen. En voorlopig blijft het weer nog lekker zomers.

  ✰

Hug like a octopus. Love de octopussen print op het Z8 zwarte Nemo zwembroekje. Het broekje heeft een normale fit en een Z8 label op de linkerkant. En heb je liever een kleurtje? Dan is de Bombay Brown Z8 zwembroek met waves print te leuk! Je bekijkt de beiden broekjes hier. Deze mogen dit seizoen op het strand, duin, tuin of vakantie echt niet ontbreken. En voor de meiden natuurlijk ook niet! De leuke lila paarse Z8 Nona bikini heeft een allover stipjesprint, gekruiste bandjes op de rug en cute ruffles op het broekje. Zo leuk en ook zo’n mooie kleur dat ook de 2 Z8 badpakjes deels dezelfde kleur bevatten. Het Z8 Deb badpakje heeft een hartjes print en de Z8 Flo badpak een allover tropische flower print. In the mood for summer!

  ✰

Wil je de collectie vanuit onze winkel bekijken? Gezellig! De deuren staan wagenwijd voor je open bij Humpy Katwijk en Humpy Noordwijk. Je kunt de zwemkleding lekker passen en daarna meteen doorlopen naar ons mooie strand, haha. We hopen op een mooie zomer waar je heel veel gebruik kunt maken van de Z8 zwemcollectie.

Ben je fan van Z8? Dan hebben we leuk nieuws voor je! We zijn namelijk gestart met de uitverkoop van Z8! Grab it before it's gone --> Z8 SALE