Categorieën

New in! Ballin' Amsterdam Junior

 | Nieuws

Je ziet ze overal, de toffe shirts, hoody's en sweaters met een straight forward BALLIN' logo op de voorkant. Deze toffe shirts en truien zijn nu ook te koop voor tieners met de maten 152 t/m 176! BALLIN' Amsterdam is dan ook opgericht door Auke Aslan toen hij zelf nog een tiener was (17(!) jaar oud). Hij begon met zijn eigen mode-account op Instagram waarop hij zijn favoriete designs van anderen deelde. Hier vanuit is hij zijn eigen ideëen voor stylish designs gaan uitwerken en is BALLIN' Amsterdam ontstaan.

BALLIN' Amsterdam staat bekend om zijn high-end streetwear dat grotendeels unisex is; zowel te dragen door mannen als vrouwen. De BALLIN' Amsterdam Junior collectie is doorgegaan in dit idee en de kleren uit de Junior-lijn staan dan ook heel stoer bij zowel jongens als meiden.

De BALLIN' Amsterdam Junior collectie is sinds juni 2019 beschikbaar. Als enige in het hele land biedt Humpy Kids & Teens de gehele collectie aan! Je kunt de Ballin' Junior kleren vinden in onze winkel in Noordwijk, of online in onze webshop. Kom snel kijken en je loopt binnenkort in BALLIN' rond ツ!