FBPIXEL
  • Merk
    Tonen

Ellesse

Gefilterd op: Wis selectie

Geen artikelen gevonden.

Ellesse

Nieuw dit seizoen bij Humpy! Een leuke collectie van Ellesse voor de kids met maatje 152 tot 188. Shop de collectie online bij ons of kom gezellig even langs bij onze winkels in Katwijk en Noordwijk.

Over Ellesse

Ellesse! Opgericht door Leonardo Servadio in Italië. Het merk is afgeleid van zijn initialen. De eerste jaren heeft het merk voornamelijk skikleding geproduceerd en heeft zijn collectie later uitgebreid. In de jaren 70 en 80 werd het merk een sportkledingmerk met als eerste hun logo op de buitenkant van hun kleding. Later is Leonardo Servadio samenwerkingen aangegaan met modeontwerpsters en is het merk doorgegroeid als premium sportkleding, maar ook als mode icoon. Wist je dat het logo eigenlijk een heel creatief is? Er zit namelijk een verwijzing achter, ben je ook benieuwd? De verwijzingen hebben te maken met Leonardo’s hobbys. De twee ll’en beelden twee ski’s uit en je ziet als het goed is een tennisbal verwerkt boven de twee ss’en.

Wintercollectie 2019-2020

Gave wintercollectie voor de tieners shop je bij Humpy. De hele collectie is geschikt voor jongens en meisjes. Wist je dat de unisex collecties steeds populairder worden? Kijk maar naar vele andere merken. In de wintercollectie shop je warme sweaters, hoodies en T-shirts in verschillende kleuren. Onze favorieten uit deze collectie zijn: Ellesse Torices oh hoody, Ellesse Mont 2 oh Jacket en de Ellesse Bodrum sweatshirt. Finish de outfit met de toffe Ellesse Ragusa cap en het outfit is af!

We zijn benieuwd naar jullie reacties, wat vinden jullie van deze collectie?

Loading...

Filter op:

  • Merk
Tonen