Click en Collect

In verband met corona zijn onze winkels momenteel alleen geopend voor het afhalen van bestellingen die telefonisch of online zijn geplaatst.

Vanaf 3 maart gaan onze winkels weer open voor het winkelen op afspraak! Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan! Vul het formulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op https://www.humpy.nl/klantenservice/maak-een-afspraak.

Natuurlijk kan je ook direct telefonisch contact opnemen met een van onze winkels voor het maken van een afspraak in Katwijk (071-4076546) of Noordwijk (071-3613176).  

Ons team staat elke dag voor je klaar om je telefonisch te helpen en eventueel een bestelling te plaatsen. Heb je iets leuks uitgezocht? Dan maak je een afspraak om je bestelling op te halen of te laten bezorgen*. Soms kan het 1 dag langer duren voordat je bestelling klaar staat omdat er uit verschillende filialen artikelen moeten komen. 

BESTEL ONLINE

Op Humpy.nl kan je 24/7 vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen. Tijdens het afrekenen kan je ervoor kiezen om je bestelling op te halen in een van onze winkels, te laten bezorgen door de Humpy Bezorgservice* of te laten bezorgen door DPD.

Heb je gekozen voor het afhalen in een van de winkels dan ontvang je een berichtje wanneer je bestelling klaar staat in de winkel en spreek je af wanneer je de bestelling komt ophalen. Tijdens het ophalen hanteren wij de regels van het RIVM.

PASBOX

Kan je nog niet zo goed kiezen? Neem telefonisch contact op met een van onze winkel en bestel een pasbox. Geef aan welke merken je leuk vindt en welke maat je nodig hebt. Wij brengen de pasbox bij je thuis in de regio*. Je kan thuis op je gemak de kleding met je kinderen passen. Heb je iets uitgezocht dan halen we de pasbox weer op en sturen we een tikkie van de kleding die je graag wilt houden.

 

* Regio: Katwijk, Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude