Coronavirus: hoe gaan wij daarmee om?

Allereerst hopen wij dat jullie allemaal gezond blijven en dat we allemaal gezond door deze spannende en onzekere tijd heen komen.

 

Opening winkels

Conform de RIVM-richtlijnen zijn onze winkels alleen geopend voor het afhalen van bestellingen. 

Je kunt je bestelling telefonisch plaatsen in een van onze winkels in Katwijk of Noordwijk.

Natuurlijk kan je ook 24/7 gemakkelijk online vanuit huis bestellen op Humpy.nl  

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op Humpy.nl, onvang je eerst een bevestigingsmail en gaan wij direct aan de slag met het inpakken van je bestelling. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, nemen wij per mail of telefonisch contact met je op wanneer je je bestelling kan ophalen. 

I.v.m. Corona bezorgen wij tijdelijk gratis in de regio (Katwijk, Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude).

Vind je het lastig om te kiezen? Neem telefonisch contact op met een van onze winkels en bestel een pasbox. Geef aan welke merken je leuk vindt, welke maat je nodig hebt en wij brengen de pasbox bij je thuis in de regio (Katwijk, Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude). Je kan dan thuis op je gemak de kleding met de kinderen passen. Heb je iets uitgezocht dan halen we de pasbox weer op en sturen we een tikkie van de kleding die je graag wilt houden.

 

Help elkaar waar nodig!#staystrong