FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden v.a. € 49!!

Werken bij Humpy

 

Top Verkoopsters gezocht!!

Oproepbasis

Voor onze winkels in Noordwijk en Katwijk zijn wij op zoek naar enthousiaste en klantvriendelijke verkoopsters/verkopers.

Locatie                : Noordwijk en Katwijk

Dienstverband    : Oproepbasis

Startdatum         : Per direct

Contact               : mariska@humpy.nl

Humpy Kids & Teens bestaat al ruim 40 jaar en is een speciaalzaak voor baby-, -kinder- en tienerkleding. Wij verkopen uitsluitend merkkleding zoals o.a. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Z8 en Vingino. Zowel in Katwijk als Noordwijk zijn wij gevestigd midden in het winkelcentrum, dicht bij het strand. In Noordwijk zijn wij 7 dagen per week geopend.

Wij zijn op zoek naar gezellige verkoopsters/verkopers met een flinke dosis enthousiasme en een proactieve instelling. De klanten worden bij ons graag geholpen. Wij zoeken dan ook verkoopsters/verkopers die de klant in het zonnetje zet en graag helpt met het uitzoeken van setjes en het kleden van de kinderen.

Vind je het leuk om kinderen blij en enthousiast de winkel uit te laten gaan met een tas vol kleding? Kom dan ons gezellige team versterken!

Stuur jouw cv en motivatie naar mariska@humpy.nl

Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Mail dan naar mariska@humpy.nl of bel met Melchior (06-18293668).

 


Geen vacature open?
Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je gegevens op naar mariska@humpy.nl en wij nemen contact met je op zodra wij een vacature open hebben.

Natuurlijk kan je ook vrijblijvend een brief met CV per post sturen naar:

Humpy Kids & Teens
T.a.v. M. Mulder
Rooseveltstraat 18D
2321 BM  LEIDEN