FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden vanaf € 79!
LOOXS Revolution

LOOXS Revolution

Filter op

LOOXS Revolution

Looxs Revolution. Een fris, Nederlands merk voor meisjes. Het merk is op 1 september 2016 gelanceerd door Katja en Marc de Bot, de voormalig eigenaren van Like Flo. Looxs Revolution richt zich volledig op meisjes, verdeeld in twee doelgroepen: toddlers (maat 74-110) en girls (maat 104-176). De prijzen liggen tussen de €35,- en €45,- voor een T-shirt en tussen €39,- en €69,- voor een jurkje. 

Looxs Revolution zomercollectie 2019

De zomercollectie van 2018 is binnen en ziet er erg girly uit. De collectie voor de toddlers bestaat uit leggings,  (té leuke) jurkjes en rokjes, truien & vesten in de kleuren roze, donkerblauw en grijs ♥  Ruffles komen dit seizoen ook weer helemaal terug! yes, leuk! Sommige items hebben een stippen-print, andere items zijn voorzien van leuke one-liners. Kortom, neem snel even een kijkje! Shop hier.

Naast een toddlers collectie is er ook een collectie voor de girls met maatje 104 tot 176. De collectie bestaat uit winterjassen, broeken, leggings, truien, vesten, jurkjes & rokjes. Ook in deze collectie zien we veel ruffles terug én kraagjes! Kraagjes maken het outfit altijd nét even anders.. In de collectie zien we vele kleuren: donkerblauw, rood, petrol, grijs en goud. Dankzij de kleursamenstelling zijn de items gemakkelijk met elkaar te combineren. Wij zijn fan! jullie ook? 

LOOXS Revolution is verkrijgbaar bij Humpy Kids Teens Noordwijk en Katwijk, en online op Humpy.nl.

Terug naar boven