FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden vanaf € 79!
PENN&INK N.Y

PENN&INK N.Y

Filter op

PENN&INK N.Y JOY. the muse

PENN&INK N.Y zomercollectie 2019 is vanaf nu bij Humpy verkrijgbaar!

Over PENN&INK N.Y

Ze is vrijgevochten, onafhankelijk en ’n tikje rebels maar altijd met compassie voor haar omgeving. She is a True Free Spirit. Ze is een geboren optimist en houdt van ‘n turbulent leven: Spanning, verrassing en uitdaging liggen altijd binnen handbereik. Haar creativiteit is de brandstof voor haar ambitie; haar humor de essentie van haar bestaan. She Absorbs Life. Ze is energiek, gepassioneerd en laat zich inspireren door haar impressies. Ze volgt de laatste trends op de voet maar is zelf de Trendsetter. Haar bezieling en enthousiasme vormen een inspiratiebron voor velen, maar zij volgt altijd haar eigen koers. Travel is haar passie en haar Sense of Style is, net als zijzelf, voortdurend in beweging. Haar stijl is ondoorgrondelijk, ze laat zich niet dicteren door een bepaalde trend. Ze draagt wat ze wil, waar ze wil en hoe ze wil en stemt dat af op haar gevoel. Haar keuze in kleding is casual maar geraffineerd, vernieuwend en origineel, shabby en toch chic. Ze volgt haar emoties in haar stijl en creërt daarmee haar eigen Penn&Ink Moods.

PENN&INK N.Y JOY. the muse meisjeskleding

Het succesvolle damesmerk PENN&INK N.Y heeft vanaf collectie zomer 2017 ook met een kinderkleding lijn voor meisjes genaamd JOY. the muse! Houd je van minimalistische en basic mode? Dan zal dit merk je zeker aanspreken.

PENN&INK N.Y. zomercollectie 2019

De PENN&INK N.Y. winter items voor meisjes zijn vanaf nu verkrijgbaar op Humpy.nl. Ook dit seizoen zien we veel basic kleuren terug. De kleuren zwart, grijs, geel en gebroken wit, worden op een smaakvolle manier met elkaar gecombineerd. In de collectie verkopen we leggings,truien,jurkjes en rokjes.

PENN&INK N.Y. JOY. the muse is verkrijgbaar bij Humpy Kids Teens Noordwijk en Katwijk, en online op Humpy.nl.

PENN&INK N.Y. JOY. the muse shoppen met korting? Klik hier!

Terug naar boven