FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden vanaf €99,-!
Scotch Shrunk

Scotch Shrunk

Filter op

Scotch Shrunk

Scotch Shrunk jongenskleding zomercollectie 2017 online shoppen op Humpy.nl!

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda legt z'n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. Ze vinden het belangrijk dat de kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Ze investeren in het product, waarbij ze gewoonlijk beginnen met de beste classic en vintage stijlen en die verrijken met inspirerende ideeën van over de hele wereld.

Scotch Shrunk

Hoewel Scotch & Soda al bestaat sinds de jaren 80, kwam het Amsterdamse modemerk zoals we het nu kennen tot stand na een dapper nieuw begin in 2001, toen drie nieuwe eigenaren besloten om hun brede ervaring en gedeelde liefde voor mooie kleding te verenigen. Nadat Scotch & Soda opnieuw werd gelanceerd voor Spring/Summer 2002, werd Scotch Shrunk toegevoegd voor Spring/Summer 2008. De mannencollectie werd letterlijk gekrompen voor kleine broertjes of zonen. Dit was nieuw in de wereld van kinderkleding en Shrunk werd populairder dan Scotch ooit had kunnen dromen.

Scotch Shrunk Winter 2016/2017

Binnenkort shop je hier de najaar- en wintercollectie van Scotch Shrunk. Het thema van de nieuwste Amsterdams Blauw lijn is 'Middernacht indigo’s onder een deken van specerijen', met mysterieuze woestijnpatronen en Marokkaanse prints als resultaat. De jongens van de Scotch familie trekken op hun kameel door het Atlasgebergte in Marroko. De nieuwste indigo creaties volgen een Marokkaanse route van berberlaagjes en specerijgekleurde tinten op de stoerste silhouetten. Geïnspireerd door een biker-race in de woestijn, zijn stoffige denims zwaar beschadigd, terwijl Berber-vervaardigde jassen en knits samen gaan met perfect ingedragen indigo’s.

Scotch Shrunk Zomer 2017

De Amsterdams Blauw collectie voor zomer 2017 is binnen en staat in het teken van Americana Blues! Denk aan sheriffsterren en een East-meets-West-attitude; alle indigo topstukken vinden hun oorsprong in authentieke bandana-styling. De rest van de zomercollectie verwachten we binnenkort, deze zit boordevol kleur, mooi uitgewerkte prints en stoffen en natuurlijk rijke details.

Op zoek naar de hippe kleding van Scotch Shrunk? Shop dan snel de nieuwste collectie online!

Scotch Shrunk kleding met korting kopen? Bekijk dan ons afgeprijsde Scotch Shrunk aanbod op de Sale pagina!

Scotch Shrunk kinderkleding is online verkrijgbaar en bij Humpy Kids & Teens Noordwijk en Katwijk.

Terug naar boven