FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden vanaf €99,-
Snoozebaby

Snoozebaby

Filter op

Snoozebaby

Snoozebaby babyaccessoires online shoppen op Humpy.nl

Snoozebaby - Feel The Effect

Snoozebaby is een Nederlands merk dat wereldwijd bekend en geliefd is. Snoozebaby maakt heerlijk zachte babyaccessoires zoals knuffeldoekjes, omslagdoeken, slaapzakken, spenenkettingen, knuffels, speelkleden, badcapes, verschoningsmatten en nog veel meer. Allemaal uitgevoerd in vier kleurstellingen waardoor je een compleet matchende set kunt kopen voor in de babykamer.

Het slimme label concept

De ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires zijn gebaseerd op het ‘slimme label concept’. Veel baby’s kunnen niet meer zonder de labeltjes en zachte stoffen. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. Er wordt gebruik gemaakt van satijn, zijde, fluweel en ribstof. De labels zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. Waardoor de fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd. Hier worden de baby’s ontspannen en rustig van. En de ouders ook...

Superstof

De producten van Snoozebaby worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen.

Alle producten van Snoozebaby zijn met de grootste zorg en met de hand gemaakt. Toch adviseren zij na elke wasbeurt alle labels even na te lopen.

Snoozebaby accessoires kopen? Bekijk hier de nieuwste collectie!

Snoozebaby is verkrijgbaar bij Humpy Katwijk en online in onze webshop.

Terug naar boven