FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden vanaf €99,-
Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Filter op

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout babykleding en kinderkleding wintercollectie 2016/2017 online shoppen op Humpy.nl! Humpy heeft de gehele wintercollectie van dit leuke merk!

Sproet & Sprout babykleding

Sproet en Sprout is ontstaan door de speurtocht naar een stoer baby cadeau. Zoekende tussen alle roze en blauwe zoetigheid konden zij niet vinden wat ze zochten; een stoer product wat de eigentijdse vaders en moeders willen hebben voor hun rebelse spruit. Geen kantjes en zoetige randjes! Maar hippe, coole en eigenwijze prints in de kleuren zwart en wit. De producten van Sproet en Sprout hebben teksten en illustraties met een knipoog naar volwassenen en een boodschap vol humor. Zodra jouw kleine spruit de romper draagt ontstaat er bij jou spontaan een lach. De kleding van Sproet and Sprout is leuk om te geven en om te krijgen! Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau? Dan zijn de items van Sproet & Sprout perfect!

Sproet & Sprout zomer 2017

De zomercollectie voor zomer 2017 heeft als thema 'Streets of Cape Town'. Sproet & Sprout laat je deze zomer de kleuren van Kaapstad zien. In geen enkele stad vind je zo veel diversiteit! De meisjes dragen prachtige Afrikaanse hoofdbanden en de jongens voelen zich koning te rijk met hun bretels. Hier wordt modern en vintage met elkaar gemixt, want jouw sportsokken matchen echt wel met jouw funky rok. Een levendige kuststad met wapperende fruitbomen. De oceaan is sterk en de golven zijn hoog, kijk uit voor haaien! De kids willen het water in met hun surfboarden, wachtend naast de pinquins tot ze het water in kunnen. Maar wacht, het water is te gevaarlijk!

Op zoek naar de hippe stoere babykleding van Sproet & Sprout? Shop dan snel de nieuwste collectie online!

Sproet&Sprout is verkrijgbaar bij Humpy Kids & Teens Katwijk en online in onze webshop, vanaf maat 62 t/m maat 92.

Terug naar boven