FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden v.a. € 99!!
Tumble 'N Dry

Tumble 'N Dry

Filter op

Tumble n Dry

Tumble 'n Dry baby- en kinderkleding zomercollectie 2018 online shoppen op Humpy.nl!

Tumble 'N Dry kinderkleding

De kleding van Tumble ´N Dry is lekker draagbaar en volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste trends. Tumble 'N Dry gelooft in design voor elke dag happinez! Gemaakt met positieve energie, voor alle stoere kids! De persoonlijkheid van Tumble 'N Dry wordt gekenmerkt door het idee dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en moet betaalbaar zijn voor iedereen. De liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert. T'ND is een vriendelijk merk dat relevant is voor een grote doelgroep, het merk heeft een internationaal karakter en is aantrekkelijk in alle landen. We make fun fashion. Wear it Fresh!

Tumble 'N Dry collecties

Wij verkopen de ZERO (maat 56-68), LO (maat 62-92), MID (maat 92-128) en HI (maat 134-176) collecties. De ZERO lijn is een echte newborn lijn met een hippe en stoere knipoog. Daarna volgen de LO en MID voor de hippe baby's, peuters en kleuters. Voor de grotere kinderen en tieners hebben ze een HI lijn, deze lijn bevat een knipoog naar volwassen mode.

Tumble 'n Dry Zomer 2018

De zomercollectie van Tumble and Dry is binnen! Humpy.nl heeft een uitgebreide Tumble 'n Dry collectie voor jongens, meisjes en baby's. De nieuwe zomer items zien er weer super uit! In de jongens collectie van Tumble 'n Dry zien we donkere stoere items, die gecombineerd worden met grijs, rood en mintgroen. Deze items zijn dan ook gemakkelijk met elkaar te combineren. 

De Tumble 'n Dry zomercollectie voor meisjes worden verschillende items weer met elkaar gecombineerd. De kleuren zoals roze, zwart en grijs zien we vooral terug in deze collectie. Deze collectie is erg hip en helemaal volgens de laatste trends van het moment.

Op zoek naar de hippe Tumble 'n Dry kleding? Shop dan snel de nieuwste collectie online!

Tumble 'n Dry kinderkleding met korting kopen? Bekijk dan ons afgeprijsde aanbod op de Sale pagina!

Tumble 'N Dry kinderkleding is verkrijgbaar bij Humpy Katwijk, Noordwijk en online. 

Terug naar boven