Achteraf betalen met Riverty (voorheen Afterpay)

Je kunt er voor kiezen om de bestelling achteraf te betalen met Riverty (voorheen Afterpay), de kosten voor de diensten van Riverty (voorheen Afterpay) zijn €1,50. Riverty (voorheen Afterpay) voert voor Humpy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty (voorheen Afterpay) via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Of dat je een betaaloverzicht van Riverty (voorheen Afterpay) via de Riverty (voorheen Afterpay) App kunt inzien en betalen. Met de Riverty (voorheen Afterpay) App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty (voorheen Afterpay) kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty (voorheen Afterpay) houdt je op de hoogte via push notificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat.

Je kunt bij Humpy betalen met Riverty (voorheen Afterpay) tot een bedrag van €175,00 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty (voorheen Afterpay). Ben je al bekend bij Riverty (voorheen Afterpay) dan kan je bestellen tot een bedrag van €350,00. Bij het gebruik van Riverty (voorheen Afterpay) ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty (voorheen Afterpay).

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty (voorheen Afterpay) een gegevenscontrole uit. Riverty (voorheen Afterpay) hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty (voorheen Afterpay) opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty (voorheen Afterpay) website.