FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Gratis verzenden v.a. € 99!!

Gratis verzenden v.a. € 99!

Vanaf € 99 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. Je bestelling wordt verzonden met DPD. Voor bestellingen onder de € 99 rekenen wij € 3,95 verzendkosten. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen in een van onze winkels.

Bij bestellingen naar Duitsland, Belgie en Luxemburg rekenen wij vanaf €199,- geen verzendkosten. Voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg rekenen wij € 6,- handeling- en verzendkosten voor bestellingen onder de € 199,00.

Voor internationale verzendingen elders worden de verzendkosten berekend tijdens het bestelproces. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. Woon je in een land dat nog niet is opgenomen in ons aanbod, dan kun je even contact opnemen met onze klantenservice zodat wij kunnen bekijken of het mogelijk is om een bestelling naar je te versturen en tegen welke verzendkosten.

Wil je de bestelling afhalen in één van onze winkels in Noordwijk of Katwijk, dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen. In dit geval betaal je geen handeling- en verzendkosten.