Categorieën

Z8 newborn | Winter Issue

 | Nieuws

Check this out: Z8 Newborn winter issue 2019/2020! De nieuwste Z8 wintercollectie gaat vrijdag 28 juni 2019 live om 9:00 uur. De collectie is voor de mini’s met maatje 50 tot 68, aawh..

Oh wauw! De sfeerbeelden zijn echt prachtig en de baby’s zijn van top tot teen gestyled. In deze wintecollectie zien we veel bottle green, camel, navy, denim blue en roze. Echt de moeite waard om de collectie even te bewonderen online op onze webshop of bij onze winkels in Katwijk en/of Noordwijk. Naast de fantastische kleuren zijn we ook heel erg enthousiast over de printjes. We zien stippen, tijgers, tijgerprint, luipaardenprint en extra speciaal: hondjes, namelijk mini Bostonterriërs (echt héél schattig). Ook erg leuk zijn de warme bontjasjes én niet te missen: de velours items. Voor de jongens zit er een sweater en broekje met een stoere touch  in de velours collectie en voor de meisjes een super lief jurkje. Wij zijn fan! Jij ook?

Maak de outfits af met bijpassende sokjes, speendoekjes, mutsjes, haarbandjes en sjaaltjes. En heb je geen inspiratie? Kijk op onze website naar de sfeerfoto’s en je hebt genoeg inspiratie om de leukste outfits te creëren voor jouw mini