Over ons

Met veel plezier verkopen wij al meer dan 45 jaar de leukste babykleding en kinderkleding voor jongens en meisjes. Dit doen wij niet alleen vanuit onze twee winkels in Katwijk en Noordwijk maar ook vanuit onze webwinkel! Met trots bieden wij je een breed assortiment van exclusieve, bekende en hippe merken op het gebied van baby- en kinderkleding vanaf maat 44 t/m maat 188. Naast de nieuwste kindermode kun je bij ons terecht voor kinderschoenen, cadeaus en tal van accessoires zoals tassen, hoeden en petten, riemen, bretels, knuffels, tassen, hoeden en petten. 

Zoals je van ons gewend bent staat service ook in onze webwinkel centraal en wij streven er naar je 100% tevreden te stellen. Door een uitgebreide en up-to-date collectie van exclusieve kinderkleding online, lage verzendkosten, snelle levering en onze uitstekende klantenservice vertrouwen wij erop aan je wensen te voldoen. Kortom voor kinderkleding online helpen wij je graag!

Wij wensen je heel veel winkel plezier tijdens je bezoek aan onze webwinkel en we zien je natuurlijk graag terug voor een volgend bezoek.

Groetjes,

Eigenaren - Melchior & Mariska
Team Leiden - Doreen, Quinten, Nienke & Marjolein