Werken bij Humpy

Wij zijn op zoek naar nieuwe Humpy toppers!


★ Vacature verkoopmedewerker

Zoek jij plezier en gezelligheid in je werk? Dan ben je bij Humpy aan het juiste adres! Bij Humpy kom je te werken in een leuke en gezellige sfeer. Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met een flinke dosis enthousiasme, een aanpakker en service gericht. Als je al verkoop ervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar het is geen pré want we zijn zeker bereid je al de kennis te leren. Humpy is een speciaalzaak voor (merk)kinderkleding en de klanten worden hier graag geholpen. Wij zoeken dan ook een nieuwe collega die de klanten in het zonnetje zet en graag helpt met het uitzoeken van kledingsets en het aankleden van de kids. Maar daarnaast hebben we nog andere leuke taken! We stylen de winkel en etalages continue en vinden het leuk als je daar ook aan meehelpt en meedenkt. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan gerust!

Nog even wat handige informatie:

Locatie: Noordwijk aan Zee
Dienstverband: Parttime
Werkdagen: woensdag, donderdag + zondag om de week (overleg is uiteraard mogelijk)
Startdatum: vanaf december
Contact: Marjolein@humpy.nl 

Wat bieden we jou?

- Personeel+ familiekorting
- Een vast rooster
- Leuke personeelsuitjes
- Heel belangrijk.. een gezellige werksfeer met leuke collega's

Ben je enthousiast? Stuur dan gerust je CV naar marjolein@humpy.nl. We zullen je bij interesse uitnodigen voor een gesprek en wellicht ben jij binnenkort te vinden bij Humpy!

 

★ Vacature zaterdag- en vakantiehulp

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en op zoek naar een gezellige bijbaan? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen op de zaterdagen en in de vakantieperiodes. Ben je een aanpakker en vind je het leuk om met kleding bezig te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Uiteraard leren we je al de ins and outs en vinden we het ook tof als je ons helpt met o.a. TikTok. 

Goed om te weten:

Locatie: Noordwijk & Katwijk aan Zee
Werkdagen: zaterdag & vakanties
Startdatum: per direct
Contact: Marjolein@humpy.nl

Wat bieden we jou?

- Personeel + familiekorting
- Leuke personeeluitjes
- Heel belangrijk.. een gezellige werksfeer met leuke collega's

Ben je enthousiast? Stuur dan gerust je CV naar marjolein@humpy.nl. We zullen je bij interesse uitnodigen voor een gesprek en wellicht ben jij binnenkort te vinden bij Humpy!