Veilig betalen

Direct betalen

Je kunt bij ons direct betalen met iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact/Mr.Cash en SOFORTbanking. De betaling komt op deze manier direct bij ons binnen en de order kan direct worden verwerkt. Kies je voor betalen met iDeal, dan kun je betalen via je eigen bank.

De betalingen met iDeal en creditcard worden ‘secure’ afgehandeld. Dit betekent dat de betalingsgegevens, die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig zijn afgeschermd. Je kunt deze beveiligde pagina’s herkennen aan het slotje in de adresbalk van de website. De afhandeling van de betalingen via iDeal en creditcard worden voor Humpy afgehandeld door de internetkassa van Multisafepay.

Voor onze Belgische klanten biedt Humpy de mogelijkheid te betalen via Bancontact/Mr.Cash aan. Voor andere internationale betalingen biedt Humpy de mogelijkheid te betalen via SOFORTbanking. SOFORTbanking is een cross-border betaalmethode en dekt 13 Europese landen, waaronder Duitsland, Italië en Spanje. Ook kan dit een alternatief bieden voor Nederlandse klanten wanneer iDeal bijvoorbeeld een storing heeft.

Achteraf betalen

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling achteraf te betalen met AfterPay, de kosten voor de diensten van AfterPay zijn €1,50. AfterPay voert voor Humpy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Of dat je een betaaloverzicht van Afterpay via de Afterpay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat.

Je kunt bij Humpy betalen met AfterPay tot een bedrag van €175,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kan je bestellen tot een bedrag van €350,00. Bij het gebruik van AfterPay ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van AfterPay.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.