Achteraf betalen met Riverty

Je kunt er voor kiezen om de bestelling achteraf te betalen met Riverty (voorheen Afterpay), de kosten voor de diensten van Riverty zijn €1,50. Riverty voert voor Humpy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen, of dat je een betaaloverzicht van Riverty via de Riverty App kunt inzien en betalen. Met de Riverty App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via push notificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat.

Je kunt bij Humpy betalen met Riverty tot een bedrag van €175,00 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty dan kan je bestellen tot een bedrag van €350,00. Bij het gebruik van Riverty ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty. 

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty  opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.