FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Tijdelijk Gratis verzenden!!
McGregor

McGregor

Filter op

McGregor

McGregor kinderkleding wintercollectie 2016/2017 online shoppen op Humpy.nl!

Over McGregor

Het merk McGregor ontstond in 1921 toen de Schotse emigrant David Doniger in New York zijn cap-business begon. Doniger was een nazaat van de Schotse McGregor Clan en gebruikte de patronen van de Schotse tartans voor zijn caps. Het concept sloeg aan en na verloop van tijd breide hij het assortiment steeds verder uit. Zo groeide McGregor in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw uit tot de absolute marktleider in de Amerikaanse Sportswear markt. McGregor was de grondlegger van het fenomeen “coördinated sportswear”; verschillende onderdelen uit de collectie zijn uitwisselbaar en goed te combineren. Gestimuleerd door Donigers modieuze stijlgevoel en de mogelijkheden die de industriële revolutie hem bracht, veranderde hij McGregor in een compleet lifestylemerk met collecties geïnspireerd op de ‘European chic’ style. Deze preppy style is tegenwoordig alom bekend en ligt ten grondslag aan McGregors hart en ziel.

McGregor zomer 2017

Stoer, opvallend, sterk en vooral niet kinderachtig. Dát zijn de McGregor New Arrivals voor kids. De allernieuwste McGregor items voor deze zomer zijn binnen! Mooie korte broeken, logo t-shirts, Amerikaanse 'college' invloeden en natuurlijk voert de kleur blauw weer de boventoon. Shop de zomercollectie van McGregor bij Humpy!

Op zoek naar de mooie kinderkleding van McGregor? Shop dan snel de nieuwste collectie online!

McGregor kinderkleding met korting kopen? Bekijk dan ons afgeprijsde McGregor aanbod op onze Sale pagina!

Beleef de wereld van McGregor kinderkleding en het meest uitgebreide collectie aanbod bij Humpy Kids & Teens Noordwijk en Katwijk of online op onze webshop.

Terug naar boven