• Doelgroep
    Tonen
  • Merk
    Tonen

Touzani

Gefilterd op: Wis selectie

Geen artikelen gevonden.

Touzani kids

Nieuw dit seizoen: Touzani! Het merk staat voor ambitie, zelfgeloven en een ‘harde grondstijl’. Je shopt de collectie online of bij Humpy Noordwijk vanaf maat 116 tot 176. De collectie is unisex dus zowel voor jongens als voor meisjes.

Over Touzani

Soufiane Touzani.. wie kent ‘m niet! Touzani is een Nederlandse straatvoetballer en bekend door YouTube, zijn vlogs, social media en diverse tv-programma’s waaronder: Tiki Taka Touzani. Hij zet zichzelf in om meer kinderen op straat te laten voetballen en in beweging te krijgen. Hij gaat daarbij op zoek naar straatvoetbaltalenten en gaat challenges met hen aan. Naast al dit succes zet Touzani zich nu ook in voor zijn eigen kledinglijn. Een stijlvolle en sportief kledingmerk dat uiteraard is geïnspireerd op straatvoetbal. Alle producten zijn ontwikkelt door voetbalpatronen die je op straat aantreft: innovatieve patronen, features, branding en materialen. Leuk om te weten is dat het merklogo een bijzondere betekenis heeft. De 'T' is de pijl in het leven van worstelingen die iedereen met de juiste mindset in vreugde kan draaien. Het staat voor veerkracht, nooit opgeven en groot dromen. De 'Z' staat voor de reis die nooit een rechte lijn is. Verandering is onvermijdelijk. Wie wil je zijn? Bereik wat je wilt door vandaag te beginnen, het is tijd om te veranderen.

Touzani kids wintercollectie 2020/2021

De nieuwe collectie Touzani kids bestaat uit sportieve, stylish en comfy kinderkleding die gekenmerkt worden door het terugkerende Touzani-logo. Zo gaaf! Er zijn Touzani joggingbroeken, Touzani shirts, Touzani hoodies en zelfs volledige Touzani trainingspakken in de collectie. Met de zachte, warme stof en coole look van de kleding kom je de winter wel door. En als je helemaal in stijl wilt trainen, is er ook nog de Touzani straatvoetbal!

Check de Touzani kids collectie online of kom langs in onze winkel in Noordwijk. 

Loading...

Filter op:

  • Doelgroep
  • Merk
Tonen