FBPIXEL
071 36 199 91
€ 0,00(0)
Tijdelijk: Gratis verzenden!
Z8

Z8

Filter op

Z8

Z8 baby- en kinderkleding online shoppen op Humpy.nl! Bij Humpy shop je altijd de volledige collectie van Z8 en altijd op voorraad! Humpy, voor de grootste Z8 collectie! Wij zijn Z8 star dealer, dat betekent dat wij altijd de gehele collectie van Z8 en Z8 Newborn hebben, ook de Never Out Of Stock collecties en Limited Editions.

Over Z8 baby- & kinderkleding

In 2004 is Z8 (of Zacht) kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk.

Z8 kinderkleding

Z8 is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 56 t/m 128. Twee keer per jaar brengen ze een nieuwe collectie op de markt. Z8 kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren! Ze hebben een geheel eigen stijl ontwikkeld en elke collectie heeft altijd vernieuwende elementen. Vrolijke prints en fun details: de baby- en kinderkleding van Z8 is niet voor niets een enorm succes. Het begon allemaal met basic T-shirtjes in 5 kleuren, maar inmiddels is de collectie uitgebreid tot schattige jurkjes, comfortabele mini sweatpants, stoere baseballjackets etc. De collecties worden gemaakt van de beste stoffen en er is veel aandacht voor een perfecte afwerking van alle items. 

Z8 zomer 2017

De Z8 zomercollectie is weer verkrijgbaar bij Humpy. De Z8 jongens en Z8 meisjes worden deze collectie gehuld in nieuwe kleuren als Sweet Pink, Hot Pink, Mellow Yellow, Light Grey, Graphite, Heavenly Blue, Dazzling Blue en Navy.

In de Z8 jongens collectie zien we het thema 'Skate' met printjes van stoere skateboards en coole petten. De basiskleuren zijn Graphite (heel donker grijs) met wit. Deze sterke basis wordt afgewisseld met knallende kleuren blauw en neon geel/groen. Ook nieuw voor de jongens dit seizoen: de denim wash in grijs en blauw! Dat zijn zachte katoenen items zoals je die gewend bent, maar dan met een stoere denim wash zodat het item de look van een spijkeritem krijgt. Ook zien we voor het eerst dit seizoen sokken voor jongens. Sportieve sokken die gezien mogen worden, helemaal 2017!

In de Z8 meisjes collectie zien we een enorme trend van 2017 terugkomen: veel hippe patches in allerlei kleuren en vormen. De basiskleur is weer navy afgewisseld met twee kleuren roze en een lieve blauwe kleur. Nieuwe printjes als knipoogjes en regenbogen komen veel voor in de collectie. Leuke details zijn de gouden glitter her en der, dat geeft de items net dat beetje extra. Ook zien we een hoop vernieuwing bij de meiden collectie: het nieuwe model jurkje Dianna van scubastof, een pet, haarbandjes en een joggingshort. 

Z8 Wasinstructies

Regelmatig krijgen wij vragen over het wassen van Z8 kleding. Volg deze wastips op en zorg dat je Z8 kleding heel lang mooi blijft! 
Gelieve alle Z8 kleding op een 'fijnwasprogramma' op 30 graden wassen en het liefst met 20 a 30 ml vloeibaar wasmiddel per wasbeurt. Geen, of een heel klein beetje (ong. 20 a 30 ml), wasverzachter gebruiken. Voor kleding met applicatie geldt, om de print niet te beschadigen, graag in een waszakje wassen en zodra de machine klaar is met het programma de kleding direct ophangen met de applicaties naar buiten.

Op zoek naar de hippe kinderkleding van Z8? Shop dan snel de nieuwste collectie online!

Z8 kleding met korting kopen?  Bekijk dan ons afgeprijsde aanbod op de Sale pagina!

De Z8 kinderkleding is verkrijgbaar online en bij Humpy Kids & Teens in Noordwijk en Katwijk!

Terug naar boven